Mathias Danmark og Mathias Peru søger deres næs...

Søger i København

Maks husleje 14.000,00 kr/md
Værelser2 værelser
Mindste areal50m2
OmrådeKøbenhavn
Tidligste indflytnings datoSnarest muligt
Dato: 380 dage siden
Kontakt lejer

Mathias Danmark og Mathias Peru søger deres næste hjem!

Værelser2 værelser
Mindste areal50m2
OmrådeKøbenhavn
Tidligste indflytnings datoSnarest muligt
Profil typeMand
Maks leje14.000,00 kr/md
BeskæftigelseI arbejde
NationalitetEuropa
BoligtyperLejlighed
UdlejningsperioderOver 12 måneder

Kære udlejer!
Vi er M&M, uden at det skal lyde som et dårligt makkerpar i Vild Med Dans, eller søde sager.. Eller søde sager må det sådan set godt lyde som!
Vi hedder begge Mathias, og er 22 flotte år. Vi mødte hinanden på en idrætsefterskole hvor vi begge dyrkede en masse fodbold - med tiden er vi nok begyndt at dyrke andre ting mere :)

Til daglig er den ene af os vikar på en folkeskole i Albertslund, tjener på en cafe inde i byen, runner på produktionsselskabet BLU og model hos modelbureauet Le Management. Til februar bliver denne Mathias studerende på 'Danmarks Medie- og Journalisthøjskole' i Emdrup.
Mathias 2.0 læser design inde på Borups Højskole. 2.0 udgaven vil efter endt højskoleophold søge ind på 'Business and Design' på KEA til marts, hvor han skal op til flere forskellige optagelsesprøver (der krydser vi alle fingrer for ham!). Indtil han finder nyt hjem er han bosiddende på Frederiksberg.

Vi elsker begge tåbelig dum humor, og at have projekter kørende på sidelinjen! Vi har længe ledt efter lejlighed med lys og lygte, pandelampe og bunsenbrændere - lige meget virker det.
Men vi holder hovederne oppe, for vi tror på, at der nok også skal være plads til os i København!
PS. vi fandt ud af, at vi ikke har ét eneste billede hvor vi er sammen, så vores billedmateriale blev noget værre rod hvor vi ligner nogen der har fundet deres drømmelejlighed - forhåbentligt er det lige præcis den du udlejer!