Ungt par søger 2-værelses lejlighed i Aalborg

Søger i Nordjylland

Maks husleje 5.200,00 kr/md
Værelser2 værelser
Mindste areal40m2
OmrådeNordjylland
Tidligste indflytnings datoSnarest muligt
Dato: 316 dage siden
Kontakt lejer

Ungt par søger 2-værelses lejlighed i Aalborg

Værelser2 værelser
Mindste areal40m2
OmrådeNordjylland
Tidligste indflytnings datoSnarest muligt
Profil typePar
Maks leje5.200,00 kr/md
BeskæftigelseStuderende
NationalitetEuropa
BoligtyperLejlighed
UdlejningsperioderUbegrænset

Vi er et par ved navn Rasmus og Sara, på 20 og 21 år, som søger en 2-værelses lejlighed i Aalborg- eller Nørresundby-området på ubegrænset tid, da vi begge skal til at studere på Aalborg universitet til sommer 2018. Rasmus skal studere medicin, og jeg, Sara, skal studere Jura. På nuværende tidspunkt er vi begge to i arbejde og har derfor en fast indkomst. 


Som personer er vi stille og rolige, samt ansvarsbevidste og pålidelige. Vi er hensynsfulde over for andre mennesker, altid smilende og glade, samt imødekommende og udadvendte.
Vi er ikke typerne der elsker at gå i byen, eller at holde fest - tværtimod. Vi sætter mere pris på en hyggelig aften derhjemme med noget god mad eller et glas vin. I vores fritid holder vi desuden af at træne i motionscenter, og at bruge tid på hinanden.
 Derudover er vi ikke-rygere og ejer heller ikke nogen kæledyr.Vi kan overtage et lejemål så snart muligheden byder sig, dog er vi fleksible, også når det kommer til at aftale en eventuel fremvisning af et lejemål.

For yderligere information, er du velkommen til at kontakte os, både via mail eller telefon, men også direkte her på siden.