Shipping Trainee søger værelse i Aarhus.

Søger i Århus

Maks husleje 6.000,00 kr/md
Værelser1 værelse
Mindste areal9m2
OmrådeÅrhus
Tidligste indflytnings datoSnarest muligt
Dato: 677 dage siden
Kontakt lejer

Shipping Trainee søger værelse i Aarhus.

Værelser1 værelse
Mindste areal9m2
OmrådeÅrhus
Tidligste indflytnings datoSnarest muligt
Profil typeKvinde
Maks leje6.000,00 kr/md
BeskæftigelseI arbejde
Nationalitet-
BoligtyperLejlighed
UdlejningsperioderUbegrænset
Over 12 måneder

Shipping Trainee søger værelse i Aarhus:

Jeg er en social, vellidt, ambitiøs, moden og mest af alt ansvarlig pige på 21 år, som starter på uddannelse i Aarhus til September. Har de seneste to år arbejdet som inkassorådgiver i Valby, hvilket vil sige at jeg har styr på økonomien og humoren i orden selvom det kan være en lidt hård samt tør branche til tider!:) Har de seneste par år boet i egen lejlighed Nord for KBH – Er meget perfektionistisk af person og holder derfor meget af rengøring. Ydermere er jeg ikke-ryger og har ingen vilde fest tendenser da jeg desværre arbejder meget.
Til september starter jeg et nyt begivenhedsfuldt kapitel – har underskrevet en 2-åring kontrakt hos et Japansk Rederi i Aarhus Havn og i den forbindelse søger jeg et dejligt værelse i det centrale Aarhus.
I min fritid holder jeg meget af at lave mad, være social, se en god film og løbe en tur når vejret tillader det, et par gange om året:)
Mit ønske er at kunne drikke et glas vin, spise noget lækker mad eller en kop kaffe med dem, jeg bor sammen med, men der skal også være plads til en lukket dør.

Da jeg opstarter nyt arbejde pr. 1. september søger jeg et værelse snarest muligt eller senest indflytning i september.