Mand søger en 1 værelses lejlighed i Århus

Søger i Århus

Maks husleje 4.000,00 kr/md
Værelser1 værelse
Mindste areal10m2
OmrådeÅrhus
Tidligste indflytnings datoSnarest muligt
Dato: 703 dage siden
Kontakt lejer

Mand søger en 1 værelses lejlighed i Århus

Værelser1 værelse
Mindste areal10m2
OmrådeÅrhus
Tidligste indflytnings datoSnarest muligt
Profil typeMand
Maks leje4.000,00 kr/md
BeskæftigelseStuderende
Nationalitet-
BoligtyperLejlighed
Værelse
UdlejningsperioderOver 12 måneder

Jeg er en ambitiøs og målrettet mand på 20 år, som søger en bolig i Århus hurtigst muligt. Da jeg har store ambitioner om at læse en professionsbachelor i Finans på Århus Erhvervsakademi.

Efter jeg blev student, besluttede jeg mig at flytte hjemme fra, til en anden lejlighed her i Sønderborg. Jeg er en meget renlig person, ryger ikke og ved hvordan jeg får tingene til at fungere. Jeg holder også meget af den sociale del af livet, og der gik ikke lang tid, før jeg blev gode venner med mine naboer, og når tiden har været der, kan jeg heller ikke lyve mig fra, at vi er gået sammen for at lave mad og holdt hyggeaftener med deres børn. Kort sagt, har jeg altid elsket at være sammen med andre mennesker, om så det er mine egen venner, eller om det har været mine naboer. Det skal dog også siges, at jeg nyder de stunder jeg har for mig selv, hvor jeg bare slapper af derhjemme, om det så er en film jeg skal se, eller en bog som jeg er faldet pladask i.

Jeg kommer fra Sønderjylland, mere specifikt, Sønderborg. Hvor jeg har levet, siden jeg blev født. Jeg blev student i året 2015, og siden da har jeg arbejdet i et års tid. Først var jeg på Callcenteret Sitel, og det var her jeg fik bekræftet at det var finans jeg ville læse. Min uddannelse vil jeg bruge til at blive ejendomsmægler, da jeg har en passion for at gerne ville sælge.

Efter Callcenteret, ville jeg prøve noget nyt, og der gik ikke lang tid, før jeg fandt et nyt arbejde, Det var i en børnehave ved navn Dybbøl Børnehus, Her var jg i præcist et halvt år.