Vi søger lejlighed!

Søger i Århus

Maks husleje 7.000,00 kr/md
Værelser2 værelser
Mindste areal35m2
OmrådeÅrhus
Tidligste indflytnings datoSnarest muligt
Dato: 919 dage siden
Kontakt lejer

Vi søger lejlighed!

Værelser2 værelser
Mindste areal35m2
OmrådeÅrhus
Tidligste indflytnings datoSnarest muligt
Profil typePar
Maks leje7.000,00 kr/md
BeskæftigelseStuderende
Nationalitet-
BoligtyperLejlighed
UdlejningsperioderUbegrænset
Over 12 måneder
Under 12 måneder

Hej! Vi er et vennepar fra Skive, som søger lejlighed i Aarhus. Vi ønsker en lejlighed i OK stand med min. 2 værelser. Udover det er vi ikke kræsne og er villige til at gå på kompromis med det meste.

Vi hedder Annemette og Sofie, og vi er 21 og 20 år. Vi blev studenter i 2012, rejste sammen til New York i foråret 2013, og har nu begge arbejdet som barnepiger i næsten et år. Vi flytter til Aarhus til sommer da Sofie skal læse idéhistorie på Aarhus Universitet, og Annemette skal arbejde. Vi er stille, rolige og imødekommende, og har intet imod at hjælpe til med vedligeholdelse af opgange og evt. haver/gårdhaver. Vi har kendt hinanden i mere end 10 år, og har et stabilt og meget tæt venskab. Vi er begge ikke-rygere og vi har ingen dyr, og garanterer at holde vores lejlighed i god stand.

Da Sofie skal færdiggøre sin uddannelse, planlægger vi at bo i Aarhus i mindst 5 år. Det betyder dog ikke, at vi nødvendigvis behøver at finde en lejlighed, vi kan bo i gennem hele uddannelsesforløbet, men det ville bestemt heller ikke gøre os noget! Altså, har vi ikke specifikke krav til længden på lejeperioden.

Vi venter spændt på at høre fra jer!
Mvh Sofie og Annemette :-)