Par søger 3 værelses i Aarhus

Søger i Århus

Maks husleje 8.500,00 kr/md
Værelser3 værelser
Mindste areal70m2
OmrådeÅrhus
Tidligste indflytnings datoSnarest muligt
Dato: 639 dage siden
Kontakt lejer

Par søger 3 værelses i Aarhus

Værelser3 værelser
Mindste areal70m2
OmrådeÅrhus
Tidligste indflytnings datoSnarest muligt
Profil typePar
Maks leje8.500,00 kr/md
BeskæftigelseI arbejde
Nationalitet-
BoligtyperLejlighed
Hus
UdlejningsperioderUbegrænset
Over 12 måneder

Vi er et ungt par, Mie på 24 og Simon 28 år, der til december bliver forældre til et lille julebarn. Vi har boet i en lille 2-værelses lejlighed i Aarhus i de sidste 5 år, men søger nu lidt mere plads, så der både kan være rum til barn og forældre.

Mie er uddannet pædagog, men læser på nuværende tidspunkt en pædagogisk kandidat-uddannelse på Aarhus Universitet. Mie arbejder desuden på et socialpædagogisk bosted, men går på barsel til oktober. Simon er uddannet mediegrafiker, og har fast ansættelse i en større virksomhed i Aarhus.

Vi drømmer om at kunne blive boende tæt på Aarhus Centrum, da vi begge holder af at være tæt på venner, familie, træningsfaciliteter osv. Mie håber desuden på at kunne bruge sin barsel på babysvømning, kaffepauser med barselsveninder og gåture i Riisskov eller andre af Aarhus' skønne områder.

Vi søger en 3-værelses lejlighed i Aarhus eller omegn. Vi har ikke store krav til værelsernes størrelse, men drømmer blot om, at den bette ny kan få sit eget lille værelse. Vi håber desuden at kunne finde en lejlighed på 2. sal eller derunder. Vores max. for husleje/mdr. er 8500,- ekskl. forbrug, da Mie efter barsel har et år mere på SU.

Vi er et roligt og ansvarligt par og glæder os til forhåbentlig snart at skabe et lille hjem med plads til vores kommende familieforøgelse.

Vi kan kontaktes på tlf. 28557642 / 22111192 eller mail miesoenderkaer@hotmail.com / simonsteenberg@hotmail.com

Vi glæder os til at høre fra dig/Jer!

Mvh. Simon og Mie