Fynbo søger værelse eller delevenlig 2-3-værels...

Søger i Århus

Maks husleje 8.000,00 kr/md
Værelser1 værelse
Mindste areal15m2
OmrådeÅrhus
Tidligste indflytnings datoSnarest muligt
Dato: 676 dage siden
Kontakt lejer

Fynbo søger værelse eller delevenlig 2-3-værelses lejlighed i Aarhus

Værelser1 værelse
Mindste areal15m2
OmrådeÅrhus
Tidligste indflytnings datoSnarest muligt
Profil typeKvinde
Maks leje8.000,00 kr/md
BeskæftigelseStuderende
Nationalitet-
BoligtyperLejlighed
Værelse
UdlejningsperioderUbegrænset
Over 12 måneder
Under 12 måneder

Jeg er en pige på snart 21, som til sommer kan kalde sig studerende ved Aarhus Universitet. Jeg bor i øjeblikket i Odense, men jeg ønsker at flytte til Aarhus snarest muligt for at få en fornemmelse af smilets by inden studiestart.

Jeg er som person enormt smilende og imødekommende, og jeg glæder mig til de mange udfordringer, der ligger foran mig; det gælder i høj grad flytning til ny by samt studiestart på universitetet. Jeg har holdt sabbatår efter endt stx-eksamen sommeren 2015 og føler mig nu klar til at tage et af de næste store skridt i livet. Jeg har i det seneste år arbejdet som lærervikar på en folkeskole, og derigennem lærte jeg kunsten at være både enormt rummelig og tålmodig - så det vil jeg tillade mig at kalde mig selv. Jeg har de seneste 4 måneder rejst rundt i Østen og er blevet beriget på utallige punkter, ligesom jeg er vokset både i forhold til selvstændighed og ansvarsbevidsthed. Derudover er jeg temmelig disciplineret ift. min skolegang, men jeg holder så sandelig også af mine venner og veninders selskab - gerne over et godt kort- eller brætspil!

Jeg søger både værelser i kollektiver, bofællesskaber osv., og delevenlige 2-3-værelses lejligheder, da jeg har et par emner, jeg kan dele bolig med.