Jysk pige til Staden

Søger i København

Maks husleje 13.000,00 kr/md
Værelser2 værelser
Mindste areal50m2
OmrådeKøbenhavn
Tidligste indflytnings datoSnarest muligt
Dato: 693 dage siden
Kontakt lejer

Jysk pige til Staden

Værelser2 værelser
Mindste areal50m2
OmrådeKøbenhavn
Tidligste indflytnings datoSnarest muligt
Profil typeKvinde
Maks leje13.000,00 kr/md
BeskæftigelseI arbejde
Nationalitet-
BoligtyperLejlighed
UdlejningsperioderUbegrænset

Hej :)
Mit navn er Mathilde Skoubo, jeg er 22 år og kommer oprindeligt fra Holstebro i Midtjylland. Jeg er en frisk og udadvendt pige med masser energi, som primært bruges på fitness og min helt store hobby, gymnastik. Jeg har en smule rengøringsvanvid, så jeg kan love en altid ryddelig lejlighed eller værelse. Jeg har den heldige alder hvor man godt kan nyde en øl eller to engang imellem, uden at det kommer til at gøre nogen form for skade på lejligheden. Jeg vil heller tage den ude og komme hjem til et rent hjem efter dagens strabasser.
Jeg bor i øjeblikket i sydhavn i en lejlighed med en veninde. Vi har været så uheldige at vores lejer ikke længere ønsker at leje lejligheden ud, hvilket gør at vi skal være ude pr. 1 September. Derfor søger jeg nyt-
Lige nu arbejder jeg frem mod det mål at komme ind på politiskolen i Brøndby, derfor er min helt store beskæftigelse i øjeblikket træning til den fysiske prøve som ligger midt August. Med dette kan jeg sige at der vil altid blive betalt til tiden. Jeg ønsker et rimeligt forhold hvor man kan hjælpe hinanden lejer som udlejer.
Hvis du interreseret i at høre mere, er du velkommen til at spørge.

Hilsen Mathilde Skoubo