Par søger lejlighed i København

Søger i København

Maks husleje 14.000,00 kr/md
Værelser2 værelser
Mindste areal40m2
OmrådeKøbenhavn
Tidligste indflytnings datoSnarest muligt
Dato: 630 dage siden
Kontakt lejer

Par søger lejlighed i København

Værelser2 værelser
Mindste areal40m2
OmrådeKøbenhavn
Tidligste indflytnings datoSnarest muligt
Profil typeMand
Maks leje14.000,00 kr/md
BeskæftigelseI arbejde
Nationalitet-
BoligtyperLejlighed
UdlejningsperioderUbegrænset
Over 12 måneder
Under 12 måneder

Hermed lidt om Anna og Jon

Vi mødte hinanden i Mexico for et år siden. Jon havde netop afsluttet et job for en dansk NGO i Rwanda/Østafrika, hvor han havde været i tre år og Anna var ved at afslutte en Master i jura i Chicago. Der var ingen af os der på det tidspunkt havde planer om at skulle bosætte os i Danmark/København men da kærligheden voksede var København alligevel det bedste bud på hvor vi kunne starte en fælles fremtid sammen.

Om Jon (42 år)
Jon har primært arbejdet i kultursektoren (musikfestivaler og den slags) siden han blev uddannet som Kaospilot for 16 år siden. Efter de tre år i Afrika var planen at prøve at bo i Spanien men mødet med Anna (og i nogen grad også savnet af familie og venner) fik ham på andre tanker og København er nu det nye hjem.
Jon skal starte på et nyt job media August som projektleder for en ny organisation der i samarbejde med Røde Kors og Kommunerne skal bringe dansk børneteater ud til alle landets asylcentre/flygtningebørn.

Om Anna (27 år)
Anna er fra Polen hvor hun har en kandidatgrad i Jura. Hun havde egentlig planer om at bosætte sig i USA hvorfor hun tog til Chicago og tog en (ekstra) Master i Jura. Mødet med Jon fik hende på andre tanker og hun valgte at flytte til Danmark i Januar for at starte en ny fremtid her. Hun drømmer om at arbejde som advokat (gerne inden for menneskerettigheder) men da det er svært at komme i gang på det danske arbejdsmarked planlægger hun at starte på en PhD på Københavns Universitet fra næste år. I mellemtiden arbejder hun (fuld tid) som tjener/bartender, bl.a. på Bevi Bevi på Vesterbro og går på dansk sprogskole, også på Vesterbro.

Vi har siden Januar levet som nomader i en kuffert hos venner og familie og korte fremlejer og har i den grad snart brug for et sted som vi kan kalde hjem.

Vi er begge ikke-rygere, ansvarlige med styr på økonomien.

Kærlig hilsen

Anna og Jon