Jeg vil gerne bo med dig/jer!!

Søger i Fyn

Maks husleje 3.500,00 kr/md
Værelser1 værelse
Mindste areal10m2
OmrådeFyn
Tidligste indflytnings datoSnarest muligt
Dato: 629 dage siden
Kontakt lejer

Jeg vil gerne bo med dig/jer!!

Værelser1 værelse
Mindste areal10m2
OmrådeFyn
Tidligste indflytnings datoSnarest muligt
Profil typeKvinde
Maks leje3.500,00 kr/md
BeskæftigelseStuderende
Nationalitet-
BoligtyperVærelse
UdlejningsperioderUbegrænset

Jeg er Katrine, en hjertevarm jyde fra Skive født i året ’94, som tager den lange tur til Odense. Jeg er lige kommet ind på radiografuddannelsen. Jeg har fået tildelt vinterstart, men prøver ihærdigt at ændre studiestart til 1. September. Så hvis det ikke er muligt at ændre, ville det være ideelt for mig at flytte til Odense snarest muligt, finde et arbejde og lære byen at kende.

Det, der gør mig rigtig glad, er løbesko på fødderne og en god film i biografen med vennerne. Jeg løber en del, men siden min rejse til Asien er jeg kommet i kageform, så jeg er sat på hårdt arbejde og prøver at finde min form frem igen. Jeg kan godt lide at lave god mad og har en meeeget sød tand, så der bliver også bagt kage i ny og næ. Jeg foretrækker hvidvin fremfor rødvin, jeg kan ikke lide lakrids men jeg elsker chokolade. Jeg ser meget gerne Orange Is The New Black, Game Of Thrones, Friends og andet godt i fjernsynet. Jeg er socialt anlagt og elsker en sludder for en sladder, men forventer at der samtidig respekteres lukkede døre. Jeg er renlig, ikke ryger, ejer ingen dyr, og ved hvordan et opryddeligt værelse ser ud. Jeg har en Ph.d. i støvsugning og efter at have arbejdet på Statoil i 3 år, ved jeg også hvordan man gør seriøse ramte toiletter rene.

Jeg håber meget på at høre fra dig. Ved interesse kan jeg kontaktes her, på mail (94katrine@gmail.com) eller tlf. 27654003. Skriv eller ring endelig – så kan jeg komme forbi til en snak!