Mega sød og venlig pige søger værelse i København

Søger i København

Maks husleje 5.000,00 kr/md
Værelser1 værelse
Mindste areal10m2
OmrådeKøbenhavn
Tidligste indflytnings datoSnarest muligt
Dato: 692 dage siden
Kontakt lejer

Mega sød og venlig pige søger værelse i København

Værelser1 værelse
Mindste areal10m2
OmrådeKøbenhavn
Tidligste indflytnings datoSnarest muligt
Profil typeKvinde
Maks leje5.000,00 kr/md
BeskæftigelseI arbejde
Nationalitet-
BoligtyperLejlighed
Værelse
UdlejningsperioderUbegrænset

Hvem er jeg? 28 år gammel. single. Meget socialt anlagt. Kommer fra en stor fynsk familie. Uddannet modedesigner i 2014. Ferm i et køkken. Underviser på designkurser. Skabsroyalist. Rødvinselsker. Bogklubsmedlem. Hemmeligt forelsket i Jamie Oliver. Selvskabsryger. Krimiseriefanatiker. Og alt muligt andet.
Jeg er en god roomie fordi: Jeg laver god mad og har godt humør. Jeg kan sy knapper i og lappe dit tøj. Jeg har super gode støvsugningsskills og er en mega hurtig morgenbader under bruseren. Yes, Det vil du gerne have!
Og så er jeg lige gået i gang med at brygge min første kombucha. (Som smager fortrinligt med en smule gin) Den følger selvfølgelig med.

Hjælp mig med at finde en ny bolig. Jeg drømmer om at bo i kollektiv igen ligesom jeg gjorde under stort set hele min uddannelse. Det kunne også være hyggeligt at dele en lejlighed med en eller to andre. Jeg kan nemlig godt lide fornemmelsen af ikke at være alene, og det gør mig glad i låget, når jeg kan dele min hverdag med andre.
Jeg har altid boet sammen med nogen på den ene eller anden måde, min søster, veninder eller studiekammerater. Derfor er jeg vandt til at dele, rengøringsordning, madbudgetter, fællesmiddage osv. Derudover ved jeg, hvor vigtigt det er, at man forstår betydningen af en lukket dør vs. en åben.

Vær ikke bange for at give mig et ring, hvis du kan hjælpe :)