3 rolige jyder søger lejlighed i København

Søger i København

Maks husleje 14.000,00 kr/md
Værelser4 værelser
Mindste areal80m2
OmrådeKøbenhavn
Tidligste indflytnings datoSnarest muligt
Dato: 687 dage siden
Kontakt lejer

3 rolige jyder søger lejlighed i København

Værelser4 værelser
Mindste areal80m2
OmrådeKøbenhavn
Tidligste indflytnings datoSnarest muligt
Profil typeMand
Maks leje14.000,00 kr/md
BeskæftigelseStuderende
Nationalitet-
BoligtyperLejlighed
Hus
UdlejningsperioderUbegrænset
Over 12 måneder
Under 12 måneder

Hej :)

Vi er 3 drenge på 20 år, som skal læse på universitetet og CBS efter sommerferien, og derfor søger en lejlighed, så vi kan få tag over hovedet og starte et godt liv i København.

Vores forældre har bestemt, at vi hedder hhv. Jakob, Søren og Troels, og det har vi det fint med! Vi er alle opvokset i provinsbyer i nærheden af Horsens. Troels har gået på gymnasiet i Horsens, mens Jakob og Søren har gået på Horsens Handelsgymnasium - heraf opstod venskabet mellem os. Vi dimitterede alle som studenter i sommeren 2015. Derefter begyndte Søren på Jurastudiet i Århus. Jakob tog et sabbatår med frivilligt arbejde i Blå Kors, arbejde i Jack&Jones og en rejse til Sydøstasien. Troels valgte et sabbatår som postbud.

Nu skal vi alle tre videre, og det skal foregå i København. Søren skal fortsætte sit jurastudium i København, Troels skal læse til softwareingeniør på KU, og Jakob skal læse International Business eller Erhvervsøkonomi på CBS. Så vi er alle sammen klar til at påbegynde et nyt kapitel i vores liv og prøve kræfter med universitet. Og det glæder vi os naturligvis til, da vi er fagligt meget ambitiøse og har stort fokus på vores fremtidige karriere. Derfor bliver vores hverdag i København primært præget af læsning, seminarier og andre studieaktiviteter. Sport fylder desuden en del for os alle tre, så ved siden af studierne vil vores tid komme til at gå med fodbold, styrketræning og anden sport.

Vi er desuden meget åbne og livsglade mennesker, der er opvokset med sunde basale værdier som ordentlighed og hensynstagen til andre.

Vi håber, at denne korte besked har vagt din interesse. Hvis den har, er du meget velkommen til at give et kald på 28 18 49 14 eller på mail (truelsen8700@live.dk). Vi håber og glæder os til at høre fra dig.

Med de venligste hilsner
Søren, Troels og Jakob :)