Nordjyde søger værelse

Søger i København

Maks husleje 4.000,00 kr/md
Værelser1 værelse
Mindste areal10m2
OmrådeKøbenhavn
Tidligste indflytnings datoSnarest muligt
Dato: 611 dage siden
Kontakt lejer

Nordjyde søger værelse

Værelser1 værelse
Mindste areal10m2
OmrådeKøbenhavn
Tidligste indflytnings datoSnarest muligt
Profil typeKvinde
Maks leje4.000,00 kr/md
BeskæftigelseStuderende
NationalitetEuropa
BoligtyperVærelse
UdlejningsperioderUbegrænset

Hej :)

Ligesom et hav af andre, søger jeg også tag over hovedet. Jeg søger et værelse i; København S, SV, V, N, NV, Ø, Valby, Vanløse, Frederiksberg ( og hvad der ellers ligger i nærheden)

Hvem er jeg?
32 år, kvinde, ingen børn, ingen kæledyr ung af sind, men ikke teenager som fester hver eller hveranden weekend. Fremtidsplanen er at jeg skal arbejde i små 2 år, hverefter jeg forhåbelig kommer ind på Ophelia (Skuespiller skole). Mine fritidstimer går for det meste på film/teater. Ellers er jeg til film, bøger, koncerter, cafeture, div. kreative ting, fodbold og meget andet.

Hvad søger jeg?
Jeg søger et værelse ( min. 10 kvm) i en lejlighed hvor vi kommer hinanden ved - selvfølgelig skal der være plads til privatlivet. Fælles madordning er jeg f.eks. heller ikke så meget til, da jeg ofte ikke ved præcis hvornår jeg er hjemme. Dog vil jeg meget gerne have noget socialt med min(e) roomie(s). Hygger med et glas vin, se film, tage til koncerter sammen osv. Hvad der nu lige passer ind. Alderen er ligemeget :)

Indflytning:
Jeg er færdig med pædagog uddannelsen midt januar 2017, så deromkring vil være perfekt. Dog er jeg åben for at flytte ind tidligere eller lidt senere, hvis det perfekte match dukker op.

Håber at høre fra dig/jer :)

Mvh. Louise