Roligt par søger lejebolig i Storkøbenhavn og o...

Søger i København

Maks husleje 11.000,00 kr/md
Værelser2 værelser
Mindste areal45m2
OmrådeKøbenhavn
Tidligste indflytnings datoSnarest muligt
Dato: 777 dage siden
Kontakt lejer

Roligt par søger lejebolig i Storkøbenhavn og omegn

Værelser2 værelser
Mindste areal45m2
OmrådeKøbenhavn
Tidligste indflytnings datoSnarest muligt
Profil typePar
Maks leje11.000,00 kr/md
BeskæftigelseI arbejde
Nationalitet-
BoligtyperLejlighed
Værelse
Hus
UdlejningsperioderUbegrænset
Over 12 måneder

Hej udlejer

Her kommer nogle informationer om min kæreste og jeg:

Det, vi søger:
Vi søger en lejebolig i Storkøbenhavn og omegn (Frederiksberg, Rødovre, Valby, Østerbro, Vanløse, Søborg osv.) Gerne indenfor postnummer 1000-2969.
Huslejen må max være 10.500 kr. eller deromkring, og det skal mindst være en 2-værelses. Da vi har én lille hund, skal husdyr være tilladt. Vi er indflytningsparate, så vi er klar til at flytte ind hurtigst muligt.

Lidt om os selv:
Vi er et stille og roligt fornuftigt par, der hverken larmer eller holder fest. Vi er finansielt stabile, med faste jobs. Vi har en lille hund, Max, som ikke kan gø og er god til at være alene hjemme.

Jeg, Simone, er 20 år gammel og arbejder som danselærer hos Cphdans og som studentermedhjælper hos EasyPark(25-30 timer om ugen). Udover det arbejder jeg også som danser og har lige færdiggjort en danseuddannelse.
Jeg, Frederik, er 21 år gammel, og færdiggør snart min 2-årige elevuddannelse hos Dong Energy, hvor jeg fra 1. september er fastansat som salgskonsulent. I min fritid spiller jeg fodbold og styrketræner.

Hvis du har yderligere spørgsmål til min kæreste og jeg eller vil høre mere, er du meget velkommen til at skrive eller ringe til mig på tlf.: 20 24 19 47 eller e-mail: fredenohr@hotmail.com.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Med venlig hilsen

Frederik & Simone