Søger værelse i Aarhus

Søger i Århus

Maks husleje 5.000,00 kr/md
Værelser1 værelse
Mindste areal11m2
OmrådeÅrhus
Tidligste indflytnings datoSnarest muligt
Dato: 204 dage siden
Kontakt lejer

Søger værelse i Aarhus

Værelser1 værelse
Mindste areal11m2
OmrådeÅrhus
Tidligste indflytnings datoSnarest muligt
Profil typeMand
Maks leje5.000,00 kr/md
BeskæftigelseStuderende
Nationalitet-
BoligtyperLejlighed
Værelse
UdlejningsperioderUbegrænset
Over 12 måneder
Under 12 måneder

Hej,

Jeg er student på Aarhus universitet og søger efter en lejlighed i Aarhus. Efter sommerferien starter jeg på 3. semester på jura, og kunne derfor tænke mig at flytte d. 01 september.

Personligt er jeg ikke så ofte hjemme, da jeg sidder i bestyrelsen i en forening på jura, og er medansvarlig for udgivelsen af det månedlige blad på campus, MEN hvis jeg så engang er hjemme, er jeg altid i humør til noget socialt hvis der er stemning for det. Da jeg selv er opvokset med 3 brødre, og de sidste 3 år har boet sammen med 3 af mine venner i en lejlighed, ønsker jeg også fremover at bo sammen med andre.

Det jeg sætter mest pris på i en lejlighed, er renlighed - således at alle føler sig godt tilpas.
Jeg vil mere end gerne gøre min del, så lejligheden ser top-tunet ud. Siden 2013 har jeg boet her i Aarhus, med et kort 6 måneders ophold i London. Vi blev desværre nød til at opsige vores lejlighed, da alle mine 3 roomies skulle flytte, for at læse til deres kandidat.

I min fritid (hvis ikke jeg har travlt med studiet eller foreningsarbejde), ses jeg meget med venner i midtbyen, eller spiller på mit keyboard på værelset :) Yderligere elsker jeg kaffedates, og så plejer jeg at træne om aftenen eller spille tennis for at holde mig i form.

Jeg kan til enhver tid fanges på jerome@weinhong.com eller på 30 74 75 31.

Jeg bliver 21 i Oktober - tøv endelig ikke med at kontakte mig.