Jysk studerende søger bolig

Søger i København

Maks husleje 4.000,00 kr/md
Værelser1 værelse
Mindste areal7m2
OmrådeKøbenhavn
Tidligste indflytnings datoSnarest muligt
Dato: 655 dage siden
Kontakt lejer

Jysk studerende søger bolig

Værelser1 værelse
Mindste areal7m2
OmrådeKøbenhavn
Tidligste indflytnings datoSnarest muligt
Profil typeKvinde
Maks leje4.000,00 kr/md
BeskæftigelseStuderende
Nationalitet-
BoligtyperLejlighed
Værelse
Hus
UdlejningsperioderUbegrænset
Over 12 måneder
Under 12 måneder

Jeg er en 24 årig jysk pige, der søger et nyt eventyr i København. Jeg har boet i Aarhus de sidste 3 år, hvor jeg har en bachelor i Engelsk og Kommunikation, men har nu søgt andre veje og er kommet ind på en professionsbachelor i Roskilde, der hedder Leisure Management, og hvor jeg starter første september.

Som sagt har jeg boet ude i 3 år og synes derfor selv, at jeg har ret godt styr på det med opvask og rengøring ;) Derudover er jeg vild med sport, især fodbold og håndbold, og håber på at finde et nyt hold at spille på herovre. Men ellers tilbringer jeg meget tid med venner og veninder (og forhåbentlig en kommende roommate). Selvfølgelig lukker jeg døren engang imellem, men stadig er ret begejstret for køkkenbordssnakke, hygge og fredagsøl. Jeg kan rigtig godt lide at lave god mad, og gør det gerne sammen med dig/jer, imens vi vender verdenssituationen :D

Mit studie starter som nævnt til september, så indflytning hurtigst muligt ville være spot on. Jeg er i København det meste af August, så kan komme forbi til en snak anytime :)

Hvis du synes at vi kunne være et godt "match", så håber jeg at høre fra dig. Jeg kan kontaktes på 60156627.