Ung mand søger 2 værelses i Aalborg

Søger i Nordjylland

Maks husleje 6.000,00 kr/md
Værelser2 værelser
Mindste areal50m2
OmrådeNordjylland
Tidligste indflytnings datoSnarest muligt
Dato: 681 dage siden
Kontakt lejer

Ung mand søger 2 værelses i Aalborg

Værelser2 værelser
Mindste areal50m2
OmrådeNordjylland
Tidligste indflytnings datoSnarest muligt
Profil typeMand
Maks leje6.000,00 kr/md
BeskæftigelseI arbejde
Nationalitet-
BoligtyperLejlighed
UdlejningsperioderUbegrænset

Mit navn er Andreas Bach Møller, 20 år gammel. Til dagligt arbejder jeg i Jutlander Bank A/S, Løgstør afd. indtil 15., herefter Arden afd., som finanselev, hvilket jeg pr. 15. august har gjort 1 år.
Efter endt uddannelse, år 2017, er jeg ansat som privatkunderådgiver. Herefter skal jeg sideløbende med mit job læse HD i finansielrådgivning i Aalborg. Jeg bor pt. i Farsø, derfor vil jeg gerne søge til Aalborg, for at minimere afstanden til mit arbejde samt fremtidig uddannelse.

I min fritid er jeg et meget aktivt sportsmenneske, og går op i sund livsstil. Jeg spiller blandt andet fodbold i Aalborg, og dyrker herudover fitness, badminton og tennis, hvor jeg tidligere også har været træner i badminton og tennis.

Som sagt er jeg et sportsmenneske med stort "s", hvilket også betyder, at jeg ikke er stor tilhænger af byture, og derfor ikke vil bruge lejemålet som samlingssted hver weekend. Jeg er naturligvis bevist om respekt for de andre beboere i bygningen, og ligeledes lejligheden som man ville bo i.

Håber, at min ansøgning har vakt intresse for mig, som lejer til dette lejemål.

Mvh. Andreas B. Møller.