Par søger lejlighed i Aarhus C

Søger i Århus

Maks husleje 7.500,00 kr/md
Værelser2 værelser
Mindste areal50m2
OmrådeÅrhus
Tidligste indflytnings datoSnarest muligt
Dato: 229 dage siden
Kontakt lejer

Par søger lejlighed i Aarhus C

Værelser2 værelser
Mindste areal50m2
OmrådeÅrhus
Tidligste indflytnings datoSnarest muligt
Profil typePar
Maks leje7.500,00 kr/md
BeskæftigelseStuderende
Nationalitet-
BoligtyperLejlighed
UdlejningsperioderUbegrænset

Mit navn er Pernille Agerskov Jensen, jeg er 21 år gammel og skal til at studere Sygeplejerske på Aarhus Universitet til Februar. Jeg har derudover arbejde i hjemmeplejen. Jeg søger sammen med min kæreste, Mathias Vestergaard Nyhuus, 22, en 2-3 værelses lejlighed inde i Aarhus. Vi er begge to netop hjemvendt fra en langrejse rundt i Mellem og Sydamerika, og er mere end klar til at slå faste rødder.

Lidt om mig selv og Mathias: Vi er begge enige om at vi vil skabe et hjem. Et hjem som er hjemligt og et hjem vi behandler med respekt. Med dette mener jeg at vi er begge ordensorienterede, så der vil være pænt og ordentligt og lejligheden vil blive behandlet godt, da ingen af os ønsker at leve rodet og ulækkert.
Vi har begge boet ude før, så vi har på forhånd høstet en masse erfaring.
Mathias arbejder lige nu fuldtid som tjener på restaurant, inden han begynder at studere Markedsføringsøkonom til september. Vi blev begge studenter i 2014 Pernille fra Marselisborg og Mathias på HHX Viby. Vi respekterer naturligvis de givne ejendomsregler til fulde, og ønsker et godt forhold til over- samt underboer. Vi er udadvendte, glade og imødekommende mennesker, hvilket I også vil opleve såfremt en evt. fremvisning skulle opstå.

I skal være mere end velkommen til at kontakte mig enten her på mail (agerskovjensenpernille@gmail.com), eller direkte på vores telefonnumre 22 26 26 92 (Mathias)
eller 71 81 71 29 (Pernille) hvor vi gerne vil uddybe hvis I har yderligere spørgsmål til os eller det vi søger.