Anvarlig ung NGO-ansat søger nyt hjem

Søger i København

Maks husleje 6.000,00 kr/md
Værelser1 værelse
Mindste areal25m2
OmrådeKøbenhavn
Tidligste indflytnings datoSnarest muligt
Dato: 948 dage siden
Kontakt lejer

Anvarlig ung NGO-ansat søger nyt hjem

Værelser1 værelse
Mindste areal25m2
OmrådeKøbenhavn
Tidligste indflytnings datoSnarest muligt
Profil typeKvinde
Maks leje6.000,00 kr/md
BeskæftigelseI arbejde
Nationalitet-
BoligtyperLejlighed
UdlejningsperioderUbegrænset
Over 12 måneder
Under 12 måneder

Hej!
Jeg hedder Anne Liv, jeg er en rolig og ansvarlig ung kvinde på 29 og jeg søger et hyggeligt lille leje-hjem på 1-2 værelser, hvor jeg kan slå mig ned - gerne i nogle år.
Jeg er færdiguddannet cand.mag og ansat som presse- og kommunikationsmedarbejder i miljøorganisationen Verdens Skove, et arbejde jeg er super glad for, og som giver mig en god økonomisk stabilitet.
Jeg er ikke-ryger og en både hjemlig og renlig person, der elsker at hygge om min "rede", så jeg vil passe rigtig godt på din bolig.
Jeg har ikke nogen husdyr, men til gengæld en rigtig sød kæreste ved navn Mikkel. Vi besøger tit hinanden, men regner ikke med at flytte sammen i de næste par år, da han stadig er i gang med sin kandidat i fysik og er meget glad for sit kollegie.
Jeg selv bor pt. til fremeleje i et dejligt kollektiv i Vanløse, som jeg dog skal fraflytte senest den 15. juli. Det er dejligt at bo så socialt, men jeg drømmer også om at have mit helt eget hjem. Om nødvendigt ville jeg kunne overtage en lejlighed en måneds tid før eller efter den 15. juli.
Jeg ville elske at finde et sted jeg kan bo i mindst et år, men fremleje fra 6 måneder og op har også interesse.
Jeg ville simpelthen blive så glad for at høre fra dig :)!