Rolig kvindelig medicinstudent søger værelse/bolig

Søger i Århus

Maks husleje 4.500,00 kr/md
Værelser1 værelse
Mindste areal6m2
OmrådeÅrhus
Tidligste indflytnings datoSnarest muligt
Dato: 158 dage siden
Kontakt lejer

Rolig kvindelig medicinstudent søger værelse/bolig

Værelser1 værelse
Mindste areal6m2
OmrådeÅrhus
Tidligste indflytnings datoSnarest muligt
Profil typeKvinde
Maks leje4.500,00 kr/md
BeskæftigelseStuderende
Nationalitet-
BoligtyperLejlighed
Værelse
UdlejningsperioderUbegrænset
Over 12 måneder
Under 12 måneder

Rolig, kvindelig medicinstudent søger værelse eller lejlighed i Århus fra nu af. Overgangsløsning eller permanent værelse/lejlighed - Glæder mig over alle svar!

Jeg er pålidelig, ansvarsbevidst, meget hensynsfuldt og betaler min leje i tide (mine forældre understøtter mig finansielt).

Mit medicinstudie starter i slutningen af August og jeg søger hurtigst muligt et rart sted at bo. Helst roligt, rent, lyst og til ikke-rygere. Jeg foretrækker en bolig, der ikke ligger under grundniveau/i kælderen.

Lidt om mig:

Jeg har været udeboende før og et højt ordens- og renlighedsniveau er vigtig for mig. Jeg er en rolig, ansvarsbevidst og meget hensynsfuldt pige og jeg kommer godt ud med andre medbeboere (jeg har i sidste år til min studentereksamen fået et stort legat for social engagement).
Jeg er blevet student i 2015 og har i sidste år været på stor rejse til Indien og New Zealand, hvor jeg også har arbejdet for at finansere min rejse.

I min fritid spiller jeg klaver og guitar, tegner, laver yoga, dyrker grøntsager i vores have og koger en gang imellem. Jeg elsker at rejse og at være ude i naturen. Desuden har jeg været omkring heste og er redet mere end 10 år.

Jeg glæder mig på at høre fra dig og du må gerne kontakte mig for yderlige spørgsmål. Gerne kommer jeg også forbi så du/i kan lære mig at kende.

Kristin