Tre studerende søger lejlighed i Aarhus

Søger i Århus

Maks husleje 10.000,00 kr/md
Værelser3 værelser
Mindste areal70m2
OmrådeÅrhus
Tidligste indflytnings datoSnarest muligt
Dato: 672 dage siden
Kontakt lejer

Tre studerende søger lejlighed i Aarhus

Værelser3 værelser
Mindste areal70m2
OmrådeÅrhus
Tidligste indflytnings datoSnarest muligt
Profil typeMand
Maks leje10.000,00 kr/md
BeskæftigelseStuderende
Nationalitet-
BoligtyperLejlighed
Værelse
Hus
UdlejningsperioderUbegrænset

Ansøgning om lejemål

Hej, vi er tre unge kristne gutter som søger efter en lejlighed, da vi enten studerer eller skal til at studere her i Aarhus. Vi har set annoncen på … og er utrolig interesseret i denne lejlighed. Jeg kender flere der bor i Skejby Parken og jeg synes selv at det er et fantastisk område, tæt på flot natur og heller ikke så langt ind til universitetet.
Vi vil rigtig gerne leje lejligheden så lang tid som muligt da vi alle skal studere på videregående uddannelser, og da vi allerede er rigtig glade for Aarhus.
Lidt om os.
Vi er alle rigtige ansvarsbevidste og kan godt lide at holde orden i tingene, betaler regninger til tiden og vi har selvfølgelig respekt for menneskene omkring os og ønsker kun at opbygge et godt forhold til vores naboer.
Marcus Bøje:
Mit navn er Marcus. Jeg er 21 år gammel, og har de sidste to år arbejdet som Teammedarbejder på Efterskolen Alterna i Hillerød. I den tid har jeg boet ude, sammen med henholdsvis 3 og 2 andre unge. Jeg skal efter sommerferien studere erhvervsøkonomi (HA).
Samuel Støyer
Jeg hedder Samuel er 22 år gammel og skal efter sommerferien studere på universitet. Jeg har boet i lejlighed knap 2 år sammen med en ven i Randers.
Michael Larsen
Jeg er 21 år gammel og studerer på andet semester som Ingeniør på VIA. Jeg har boet i lejlighed i Aarhus i et år og før det var jeg værnepligtig Garder i Den Kongelige Livgarde.
Mvh.
Samuel, Marcus og Michael