Jyde søger tag over hovedet

Søger i København

Maks husleje 5.000,00 kr/md
Værelser1 værelse
Mindste areal12m2
OmrådeKøbenhavn
Tidligste indflytnings datoSnarest muligt
Dato: 640 dage siden
Kontakt lejer

Jyde søger tag over hovedet

Værelser1 værelse
Mindste areal12m2
OmrådeKøbenhavn
Tidligste indflytnings datoSnarest muligt
Profil typeKvinde
Maks leje5.000,00 kr/md
BeskæftigelseStuderende
Nationalitet-
BoligtyperVærelse
UdlejningsperioderUbegrænset
Over 12 måneder

Hej :)

Mit navn er Cecilie Vestergaard, og jeg er 25 år gammel.
Jeg bor midlertidligt hos min kæreste i Valby, da jeg ikke har fundet et sted at bo endnu. Men til september starter jeg på min kandidat i Generel pædagogik i København. De sidste 3 1/2 år har jeg læst til pædagog i Aarhus, og er derfor først for nyligt flyttet til København. Jeg kommer oprindeligt fra Silkeborg ( en lille by i Østjylland), som jeg også gerne besøger en gang imellem.

I min fritid bruger jeg meget tid med at være social med veninder og min kæreste, samt min familie. Jeg bruger en del tid med træning, fitness eller løb, men er ikke fanatisk, synes bare træning giver mig energi. Bruger også gerne masser af timer foran fjernsynet, i sofaen med en bog, en kop kaffe eller et glas rødvin, eller en god bytur engang imellem med veninder.

Hvorfor flytter jeg ikke ind hos min kæreste? Ja, det ville også være oplagt, men faktisk har jeg et ønske om at møde og lære nye mennesker at kende, da jeg ikke kender mange i København. Derfor søger jeg også om et værelse hos dig, da det vil være rigtig hyggeligt, sjovt og dejligt at bo et sted, hvor jeg har mulighed for social sammenværd, og hvor jeg kan lære andre at kende med forskellige baggrunde og interesser, end hvad jeg selv har.

Jeg er glad, smilende og enormt imødekommende, som nyder at tilbringe tid med andre mennesker. Jeg vil til tider have brug for at trække mig ind til mig selv, for at slappe af og være mig selv, men mest i forhold til mit studie og læsning. Men dermed ikke sagt, at jeg ikke vil synes godt om at snakke over en kaffe, et glas vin eller en øl med andre.

Jeg har i alt min tid i Aarhus boet sammen med andre, så jeg kender til det med at forholde sig til andre og tage hensyn til at andre, samt at man nogle gange må gå med kompromis på nogle områder for at tilfredse alle.

Håber at høre fra dig, da jeg er rigtig interesseret i at bo et sted, hvor jeg kan møde en masse nye spændende mennesker og danne mig e...