Rolig og stabil studerende søger værelse eller ...

Søger i København

Maks husleje 4.500,00 kr/md
Værelser1 værelse
Mindste areal8m2
OmrådeKøbenhavn
Tidligste indflytnings datoSnarest muligt
Dato: 215 dage siden
Kontakt lejer

Rolig og stabil studerende søger værelse eller lejlighed i København

Værelser1 værelse
Mindste areal8m2
OmrådeKøbenhavn
Tidligste indflytnings datoSnarest muligt
Profil typeKvinde
Maks leje4.500,00 kr/md
BeskæftigelseStuderende
Nationalitet-
BoligtyperVærelse
UdlejningsperioderUbegrænset
Over 12 måneder

Jeg er en 20-årig pige fra Tisvildeleje, som her til august påbegynder studie i religionsvidenskab på Københavns Universitet. Jeg afsluttede studentereksamen i 2014 fra Aurehøj Gymnasium i Gentofte og har herefter nydt godt af to lærerige og spændende sabbatår.

Gennem disse to år har jeg blandt andet gennemført et halvt års ophold på den Rytmiske Højskole i Vig på sangerlinjen. Her lærte jeg i høj grad at indgå i et større socialt fællesskab, med alt hvad dette indebærer; at tage hensyn til ens medmennesker, at tage en ekstra opvask, at tage initiativ til sociale begivenheder (såvel som at deltage i disse), at vise respekt og støtte op om projekter og selvfølgelig at snakke med og interessere sig for mennesker fra enhver baggrund. Disse faktorer har altid faldet mig meget naturligt, men højskoleopholdet har i høj grad forstærket min opmærksomhed.

Sangerlinjen faldt mig derudover også meget naturligt; jeg har gennem 12 år trofast sunget i DR Spirekoret, Børnekoret og Juniorkoret, efterfulgt af DR Pigekoret i de sidste 5 år. Derudover skaber musik et vigtigt frirum for mig; her finder jeg plads til både glæden, sorgen, kreativiteten og drømmene.

Jeg kan godt lide at udfordre mig selv, og af denne årsag valgte jeg at forsøge mig som au pair i Italien. Jeg boede hos en familie i Verona i små tre måneder, passede små tre børn og lærte en smule italiensk. Jeg har derfor også en forkærlighed for det italienske køkken, og jeg lover at lave en tiramisu til fællesskabet!

Jeg er en livsnyder, som holder meget af fællesskaber og sociale sammenhænge – lige så vel som jeg respekterer stilheden, roen og alvorens realiteter. Jeg mener kort sagt, at jeg er den perfekte lejer!

Jeg håber, at min ansøgning har vakt din interesse, og jeg glæder mig meget til at høre fra dig.

Med venlig hilsen
Tatiana Kruhøffer