Søger værelse/lejlighed

Søger i København

Maks husleje 4.000,00 kr/md
Værelser1 værelse
Mindste areal5m2
OmrådeKøbenhavn
Tidligste indflytnings datoSnarest muligt
Dato: 338 dage siden
Kontakt lejer

Søger værelse/lejlighed

Værelser1 værelse
Mindste areal5m2
OmrådeKøbenhavn
Tidligste indflytnings datoSnarest muligt
Profil typeMand
Maks leje4.000,00 kr/md
BeskæftigelseI arbejde
NationalitetEuropa
BoligtyperLejlighed
Værelse
Hus
UdlejningsperioderUbegrænset
Over 12 måneder
Under 12 måneder

TO THYBOER SØGER LEJLIGHED!

Vi sidder to finurlige, ikke-rygene, hygge-elskende fyre ovre på Jylland. Vi kæmper med næb og klør på det Københavnske boligmarked. Vi har begge boet i lejlighed, og har været ude at rejse med hinanden og hver for sig,
derfor har vi har en ansvarsfornemmelse, både over for hinanden og vores/andres ejendele, men har også økonomisk ansvarlighed.
Lasse er den rolige. Han er 21 år, men bliver 22 til April. Lasse har en del erfaring i pædagogmedhjælper-faget, og har arbejdet på institutionen Sølund, som handicaphjælper i de sidste 2 år, hvor han har arbejdet med udviklingshæmmede med psykiske og fysiske handicap. Lasse, har de sidste 2 år boet i Århus. Jens-Emil er sludrechatolen. Jens-Emil og også 21 år gammel, og bliver 22, blot en måned efter Lasse.
Jens-Emil har som 16 årig, tilbragt et år i Brasilien, som udvekslingsstudent, med velgørenhedsorganisationen, Rotary. Her boede han hos en fremmed familie i 11 måneder, og lærte ret tidligt, hvordan man opfører sig som udeboende. Jens-Emil har siden været tilbage i Sydamerika, og har tilbragt 5 måneder på Hadsten Højskole. Vi står begge og skal læse til sommer på hhv. KU og RUC, og mangler derfor en base. Vi er begge af den sociale støbning, og har kendt hinanden siden folkeskolen for små 7 år siden. Vi kigger efter noget længerevarende og stabilt.

Vi vil gerne noget hurtigst muligt!

Mvh Jens-Emil og Lasse