Thyboerne slår pjalterne sammen

Søger i Århus

Maks husleje 7.500,00 kr/md
Værelser2 værelser
Mindste areal50m2
OmrådeÅrhus
Tidligste indflytnings datoSnarest muligt
Dato: 636 dage siden
Kontakt lejer

Thyboerne slår pjalterne sammen

Værelser2 værelser
Mindste areal50m2
OmrådeÅrhus
Tidligste indflytnings datoSnarest muligt
Profil typePar
Maks leje7.500,00 kr/md
BeskæftigelseStuderende
Nationalitet-
BoligtyperLejlighed
UdlejningsperioderOver 12 måneder

Kære udlejer

Så besluttede dette unge thybo par sig langt om længe for at slå deres pjalter sammen i den store by. Vi har begge boet i Aarhus i flere år med nogle venner, men vi vil nu gerne have vores eget, som forhåbentlig kan blive et dejligt hjem for os de næste mange år.

Lidt om os:
Vi hedder Gorm og Anita og er henholdsvis 27 og 23 år gamle. Vi er begge to studerende; Gorm læser til pædagog og Anita læser til fysioterapeut. Vi er nogle glade unge mennesker og vi er meget sociale og nemme at snakke med. Vi går meget op i at hygge om os selv og vores hjem og vi er gode til at holde orden og passe på vores ting. Hvis du/i ikke vil have røg og dyr i jeres lejlighed, er vi det rette valg, da vi hverken ryger eller har kæledyr. Vi kan ikke lide høj teknomusik og vi går ikke til stepdans, så hvis i ønsker klager fra lejlighedens naboer er vi til gengæld det forkerte par at vælge. Gensidig naborespekt er essentielt for en velfungerende opgang.

Vi er klar til at overtage lejligheden så snart det kan lade sig gøre. I kan kontakte os på nedenstående oplysninger og vi håber på at høre fra jer!

Mange venlige hilsner
Gorm og Anita

Gorm: 53 27 25 15 eller gormmikkelsen89@gmail.com

Anita: 28 91 00 95 eller nitnit_4@hotmail.com