Kærestepar søger 2- eller 3-værrelses lejlighed...

Søger i København

Maks husleje 8.000,00 kr/md
Værelser2 værelser
Mindste areal0m2
OmrådeKøbenhavn
Tidligste indflytnings datoSnarest muligt
Dato: 2237 dage siden
Kontakt lejer

Kærestepar søger 2- eller 3-værrelses lejlighed i København

Værelser2 værelser
Mindste areal0m2
OmrådeKøbenhavn
Tidligste indflytnings datoSnarest muligt
Profil typePar
Maks leje8.000,00 kr/md
BeskæftigelseStuderende
Nationalitet-
BoligtyperLejlighed
UdlejningsperioderUbegrænset
Over 12 måneder

Kære Udlejer,

Vi er et par 21 år, som begge skal studere i København her til sommer. Vi har foruden dette begge fået studiejobs og derfor er lejligheden er den sidste brik i det store puslespil.
Begge har vi gået på Det Kongelige Teaters Balletskole, hvor vi mødte hinanden og siden dette har vi været sammen.
Vi gik på Det Kongelige Teaters Balletskole i henholdsvis 6 & 7 år, hvorefter vi begge blev optaget på Det Danske Talent Akademi, hvor Camille graduerede på Scenekunst-linjen og Martin på Danse-linjen .
Netop disse skoler har gjort at vi har tilegnet os evnen til at have respekt for vores medmennesker, og behandle vores, så vel som andres ejendomme med respekt.

Vi kommer begge fra velrespekterede familie, med forældre som arbejder som læger, designere, lærer og billedkunstnere, hvilket har resulteret i at vi har været vant til at opføre os pænt siden vi var helt små.

Martin har det sidste års tid arbejdet for et af Danmarks mest anerkendte Mode PR Bureau, hvor han havde en meget tavl hverdag og derfor havde brug for en lejlighed som var et sted hvor man kunne slappe af i, hvilket vil være den eksakte samme situation for os begge denne gang, grundet det meste af vores dage vil blive brugt på studie samt på vores studiejobs.

Derudover er vi begge meget spændte på at skulle starte på vores drømme studier ( Rum Design, på Den Danske Designskole & Kommunikation, på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole ), hvilket vil resultere i at dette vil være vores prioritet nr. 1.

Vi har begge førhen boet til leje, og er derfor begge 100% klar over hvordan man passer bedst på ens omgivelser, betaler huslejen til tiden, har respekt for naboer, generelt overholde lejekontrakten, for at uddrage nogle få eksempler.

Vi søger med lys og lygte efter en 2- eller 3-værrelses lejlighed, belliggende i Storkøbenhavn, så vi er i cykel afstand fra vores studier.
Vores budget tillader at vi maks kan smide 8000 dkk i husleje i måneden.

Håber at høre fra ...

Dette websted anvender cookies til trafikanalyse og målrettede annoncer m.m.Mere info
Ok