Looking for a flat from September

Søger i København

Maks husleje 6.000,00 kr/md
Værelser2 værelser
Mindste areal30m2
OmrådeKøbenhavn
Tidligste indflytnings datoSnarest muligt
Dato: 978 dage siden
Kontakt lejer

Looking for a flat from September

Værelser2 værelser
Mindste areal30m2
OmrådeKøbenhavn
Tidligste indflytnings datoSnarest muligt
Profil typeKvinde
Maks leje6.000,00 kr/md
BeskæftigelseI arbejde
Nationalitet-
BoligtyperLejlighed
UdlejningsperioderOver 12 måneder

Kære Alle

Jeg er en italiensk antropolog, og jeg skal studere en mastergrad i uddannelsesantropologi. Jeg påbegynder ligeledes dansktimer i denne sommer, hvor jeg også skal arbejde som turistguide i København.

Min søn og jeg er flyttet til København, og derfor er vi på udkig efter en mindre lejlighed (halvt møbleret eller helt møbleret - det være sig blot en seng, en sovesofa og lidt køkkengrej). En ikke møbleret lejlighed har også interesse. Vi er på udkig efter et lejemål fra den 1. september. Lejemål under et år har interesse, men vi foretrækker lejemål med et års eller længere varighed.

Vi vil foretrække at bo i et område, hvor der er grønne omgivelser, og vi er interesseret i både indre og ydre København.

Jeg er en person med masser af gåpåmod, seriøs,punktuel hvad angår betalinger, rolig og meget ryddelig. Jeg er ligeledes pålidelig, ansvarlig, ikke-ryger og hårdarbejdede. Derudover har jeg et solidt økonomisk fundament. Jeg skal til at lære dansk, men jeg taler flydende fransk, spansk, engelsk og lidt serbisk ud over italiensk.

Både min søn og jeg har fået dansk cpr-nummer, og har med stor glæde begyndt vores nye tilværelse i skønne København.

English Version

Hi everybody!

I´m an italian antropologist and I´m going to study a master in Antropology of Education. I´m also taking classes in Danish and for the summer working as a guide in Copenhagen.

My son and I moved to Copenhagen, therefore we need a nice, small accomodation,furnished/half furnished (even only having bed, sleeping sofa and kitchen) or not furnished. We ar looking to rent an apartment from the month of September, and the period can be less than a year but we prefer a year or a longer period.

We would prefer living in green areas, easily reachable by metro, bike, busses, like among Østerbro and Klampemborg, or even more central like Nørrebro or Frederiksberg, down to Amager.
We would like just to find a small flat, possibly with a room to sleep and another to ...