Værelse eller lejlighed

Søger i Århus

Maks husleje 4.000,00 kr/md
Værelser1 værelse
Mindste areal10m2
OmrådeÅrhus
Tidligste indflytnings datoSnarest muligt
Dato: 918 dage siden
Kontakt lejer

Værelse eller lejlighed

Værelser1 værelse
Mindste areal10m2
OmrådeÅrhus
Tidligste indflytnings datoSnarest muligt
Profil typeKvinde
Maks leje4.000,00 kr/md
BeskæftigelseStuderende
Nationalitet-
BoligtyperLejlighed
Værelse
UdlejningsperioderUbegrænset
Over 12 måneder
Under 12 måneder

Hej fremtidige udlejer

Jeg er en ung pige på 20 år, har gået på HF og er nu blevet optaget på mit drømmestudie jura på Århus Universitet. Jeg har dog holdt 2 års sabbatår hvor jeg har arbejdet en del og været ude og rejse. Jeg har været au pair i Spanien de sidste 6 måneder for en lille sød pige på 7 år. Nu vil jeg rigtig gerne studere videre igen. Jeg er et socialt menneske men jeg kan sagtens respektere en lukket dør. Jeg synes selv jeg er stille og rolig, jeg passer mine ting og mit arbejde. Jeg kan godt lide at hygge derhjemme men jeg kan også godt lide at tage ud på en cafe og hygge og snakke.
Jeg er ikke ryger, jeg har ingen kæledyr, jeg har god økonomi og så sørger jeg selvfølgelig for at rydde op efter mig selv. Jeg kan godt lide at lave sund mad, se Friends som er min yndlings serie og sådan nogle ting. Jeg synes da selv jeg er meget nede på jorden og let at være sammen med. Jeg er heller ikke allergisk overfor dyr, så hvis du har hund eller kat er det helt fint med mig. Jeg elsker selv dyr så ville elske at bo sammen med en som havde et kæledyr men det er skam ikke et must.

Jeg vil helst gerne flytte inden d. 21-23 august men jeg er åben overfor at flytte senere men også tidligere. Jeg vil også helst gerne have en bolig der er tæt på universitet. Jeg vil helst gerne betale 4000 kroner inkl. forbrug.

Hvis du har andre spørgsmål til mig er du velkommen til at svare tilbage her eller på min mobil: 263360410.

Mange hilsner,
Maria