Ingenørpar leder

Søger i København

Maks husleje 7.000,00 kr/md
Værelser2 værelser
Mindste areal40m2
OmrådeKøbenhavn
Tidligste indflytnings datoSnarest muligt
Dato: 961 dage siden
Kontakt lejer

Ingenørpar leder

Værelser2 værelser
Mindste areal40m2
OmrådeKøbenhavn
Tidligste indflytnings datoSnarest muligt
Profil typeKvinde
Maks leje7.000,00 kr/md
BeskæftigelseStuderende
Nationalitet-
BoligtyperLejlighed
UdlejningsperioderUbegrænset

Jeg søger:

Enten
- Stor lejlighed 4 eller flere værelser hvor jeg kan flytte ind sammen med nogen venner. STOP ikke med at læse nu!!! For vi er stille og rolige og skal nok sørge for at være gode mod lejlighed og naboer. Vi kender hinanden fra sporten ultimate frisbee, som kan sammenlignes med amerikansk fodbold uden den fysiske del og med en frisbee i stedet. Her er vi som en lille familie da vi allerede hygger griller og rejser sammen. Vi som flytter sammen vil gerne bo sammen, fordi vi er sociale og nu også gerne vil dele hverdagen med hinanden, når vi har fri fra studie og arbejde. Vi leder efter en delelejlighed, hvor der er mulighed for, at vi kan hygge omkring madlavning, et godt glas vin og de almindelige huslige pligter.
Vi er alle ikke ryger (ud over en) hvorfor lejligheden vil være et røgfir område og vi har ingen husdyr.

Eller
- 2-3 værelses lejlighed i København som min kæreste og jeg kan lave til vores lille hjem.
Vi har været kærester i 4 år og boet sammen det sidste år. Lars har nu fået fast abrbejde som Ingeniør på Borholm, hvorfor han kun vil være i København i weekenderne. Vores planer et at blive boende i København i nogen år endnu. Vi leder efter en fin lille lejlighed som vi kan lave til et dejligt lille hjem som vi kan give den kærlige lille hånd en lejlighed nu engang i mellem har brug for.

Lidt om mig:
23 år, ikke ryger

Jeg læser til Maskiningeniør og skal til at skrive mit afgangsprojekt (Diplom) efter sommer sammtidigt med at jeg har fået studiejob i virksomheden jeg har været i praktik hos. Planen er at jeg læsere videre på kandidaten her i København.

Jeg er en meget stille og roligt person der dog godt kan finde på at være med på noget sjovt. Når jeg er hjemme skal jeg kunne tanke kræfter til næste dag hvilket i mine øjne kan gøres på forskellige måder- hyggeligt på sofaen, over noget mad eller et spil med godt selvsakab.

Efterhånden har jeg prøvet at bo i lidt af det hele. Halvanden værelses lejlighed, so...