Ung farmaceut søger nyt hjem

Søger i København

Maks husleje 6.000,00 kr/md
Værelser1 værelse
Mindste areal20m2
OmrådeKøbenhavn
Tidligste indflytnings datoSnarest muligt
Dato: 2199 dage siden
Kontakt lejer

Ung farmaceut søger nyt hjem

Værelser1 værelse
Mindste areal20m2
OmrådeKøbenhavn
Tidligste indflytnings datoSnarest muligt
Profil typeKvinde
Maks leje6.000,00 kr/md
BeskæftigelseStuderende
Nationalitet-
BoligtyperLejlighed
UdlejningsperioderUbegrænset
Over 12 måneder
Under 12 måneder

Står du og mangler en ny lejer fra 1. december 2013 eller 1. januar 2014, så er det helt sikkert mig du leder efter.

Jeg bor pt i en lejlighed på Nørrebro, som jeg deler med en veninde. MEN fra 1. december er det planen, at hendes kæreste skal flytte ind, og jeg derfor skal flytte ud.

Jeg har ingen preferencer, når det kommer til placeringen af lejligheden, så længe den bare ligger i København eller er i nærheden af en s-togs station eller en metro. Så alt har umiddelbart interesse.

I øjeblikket læser jeg på sidste år på Farmaceut uddannelsen. Ved siden af mit studie arbejder jeg på henholdsvis Frederiksberg Hospital og i Sundhedsstyrelsen, samt som promoter for mit studie. Jeg har derfor en ret stabil indkomst, og betaler naturligvis altid min husleje til tiden.

Jeg leder efter en lejlighed til max. 6000 kroner. Større bofællesskaber har også stor interesse.

Jeg er ikke-ryger og har ingen husdyr. Jeg leder i første omgang efter et sted, som jeg kan leje i min. 6 måneder (og aller helt et sted med ubegrænset leje). En af mine store passioner er at rejse, og jeg har brugt det sidste halve år (hvor jeg har taget orlov fra jobs og studie) på at rejse rundt i Sydamerika. Jeg vendte tilbage til København i maj, og har været mere eller mindre boligløs indtil 1. august... så nu trænger jeg til et sted, som jeg kan gøre til mit eget.

Billige andelsboliger har potentielt også interesse. Når det gælder andelsboliger er jeg dog hovedsagelige interesseret i lejligheder på Nørrebrog og Vesterbro. (max. pris 600.000 kroner).

Jeg glæder mig meget til at høre fra dig!

Dette websted anvender cookies til trafikanalyse og målrettede annoncer m.m.Mere info
Ok