Project Manager

Søger i København

Maks husleje 9.000,00 kr/md
Værelser2 værelser
Mindste areal30m2
OmrådeKøbenhavn
Tidligste indflytnings datoSnarest muligt
Dato: 921 dage siden
Kontakt lejer

Project Manager

Værelser2 værelser
Mindste areal30m2
OmrådeKøbenhavn
Tidligste indflytnings datoSnarest muligt
Profil typeMand
Maks leje9.000,00 kr/md
BeskæftigelseI arbejde
Nationalitet-
BoligtyperLejlighed
UdlejningsperioderOver 12 måneder

Kære udlejer,

Mit navn er Manuel de Jodar, og jeg arbejder som projektleder for et meget stort spansk firma, Inabensa (med ca. 6.000 ansatte).
Inabensa arbejder på et stort byggeri i København, nemlig Niels Bohr Bygningen på Jagtvej, og i den forbindelse skal jeg være bosat i København i en længere periode – formentligt omkring to år.
Derfor søger jeg en lejlighed med minimum to soveværelser, men meget gerne tre.
Mit firma afholder udgifterne til lejligheden, og du er som udlejer garanteret en fornuftig, rolig lejer, der betaler til tiden.
Jeg er ikke-ryger, har ingen dyr og er stille, rolig og ansvarsbevidt.
Jeg hører meget gerne fra dig på telefon: +34630928519 eller mail: XXX og du er også meget velkommen til at kontakte min chef, José Manuel López, på +34616921128.
Mit firma samarbejder med det danske ingeniørfirma Spangenberg & Madsen Rådgivende Ingeniørfirma A/S, som du også er velkommen til at kontakte, hvis du ønsker at høre nærmere om mig eller mit firma. Spangenberg & Madsen har telefonnummer 43 44 60 00, hvor du kan spørge efter Mark Anderson, Jakob Lorentzen eller Katrin Mouritsen, der alle kender til samarbejdet og vores søgen efter en lejlighed.

Med venlig hilsen

Manuel de Jódar