Studerende søger bolig

Søger i København

Maks husleje 4.000,00 kr/md
Værelser1 værelse
Mindste areal10m2
OmrådeKøbenhavn
Tidligste indflytnings datoSnarest muligt
Dato: 949 dage siden
Kontakt lejer

Studerende søger bolig

Værelser1 værelse
Mindste areal10m2
OmrådeKøbenhavn
Tidligste indflytnings datoSnarest muligt
Profil typeKvinde
Maks leje4.000,00 kr/md
BeskæftigelseStuderende
Nationalitet-
BoligtyperLejlighed
Værelse
UdlejningsperioderUbegrænset
Over 12 måneder

Hej :)

Jeg er 25 år, og jeg søger et dejligt sted at bo i København så hurtigt som muligt. Jeg bor pt hos mine forældre i Næstved, men jeg har tidligere boet på Nørrebro i en lille 1-værelses og på Amager på et kollegium. Jeg elskede at bo i København, men blev af forskellige årsager nødt til at flytte til Næstved for et års tid siden. En stor del af min omgangskreds er dog i hovedstaden, og jeg er her i september startet på kandidat på KUA, så jeg glæder mig meget til at komme tilbage.

Jeg har en BA i religionsvidenskab, og er som nævnt ovenfor i gang med min KA i tværkulturelle studier. Min store drøm er at arbejde med flygtninge, gerne i FN regi, og når jeg kommer tilbage til København, skal jeg have meldt mig som frivillig hos Dansk Flygtningehjælp, så jeg kan få noget rigtig erfaring på området. Endnu en grund til at jeg gerne vil flytte hurtigst muligt.

Jeg er en venlig og imødekommende, glad og frisk pige; jeg elsker at lave mad, læser en del og hører meget musik. Nyder et glas vin eller whisky i ny og næ. Jeg kan lide at være social og kulturel rundt omkring i byen, men jeg har også brug for at kunne lukke af og bare være mig selv. Et ideelt lejemål for mig er renligt, røgfrit (jeg er selv ikke-ryger), åbensindet og varmt. Det er mit hjem, så jeg skal kunne lide at være der. Der må meget gerne være socialt samvær i boligen, men det er ikke et krav. Da jeg bruger en del tid i køkkenet, må det gerne være i ordentlig stand, og et velfungerende badeværelse ville da også være ret lækkert :)

Kontakt mig gerne på både mail og mobil hvis der er nogen spørgsmål eller interesse!