Par søger lejemål i København og omegn!

Søger i København

Maks husleje 8.800,00 kr/md
Værelser2 værelser
Mindste areal50m2
OmrådeKøbenhavn
Tidligste indflytnings datoSnarest muligt
Dato: 1159 dage siden
Kontakt lejer

Par søger lejemål i København og omegn!

Værelser2 værelser
Mindste areal50m2
OmrådeKøbenhavn
Tidligste indflytnings datoSnarest muligt
Profil typePar
Maks leje8.800,00 kr/md
BeskæftigelseStuderende
NationalitetEuropa
BoligtyperLejlighed
UdlejningsperioderUbegrænset
Over 12 måneder

Hej!

Min forlovede og jeg søger ind mod dér, hvor det hele sker - København!

Vi er meget fleksibile, hvad angår tidspunktet med flytning. Vi kan overtage boligen hurtigst muligt, men det gør os heller ikke noget at vente i et par mdr. endnu, hvis dette er bedst for dig. Men som sagt, er vi fleksible og kan allerede overtage om en uge, hvis det skulle være.

Vi er begge studerende på henholdsvis 21 og 27 med arbejde ved siden af. Jeg selv læser Statskundskab på Københavns Universitet, mens min forlovede læser til bygningskonstruktør på KEA og er selvstændig ved siden af. Derudover har vi begge to jobs ved siden af studiet, så vi kan garantere en stabil økonomi.
Vi er begge meget rolige, omgængelige, ansvarsbevidste, mad-elskende mennesker, der elsker at rejse og få nye oplevelser. Vi er ikke-rygere, ikke-drikkende, men til stadighed meget sociale og åbne mennesker.

Vi bor i øjeblikket i Køge og har gjort det en del år, men kommer "oprindeligt" fra Sydsjælland og Jylland. Da vi begge har studie i København, og vi forestiller os job i København efter endt studie, er det derfor København og omegn, der er at foretrække, hvad angår fremtidig bopæl. Nuværende stund har vi 3 timers pendling samlet til daglig, hvilket tærer på en efter et stykke tid.

Vi håber, at I vil finde vores lille "ansøgning" relevant, og meddel os endelig, hvis du mangler relevant eller nødvendig info. Vi er også meget åbne for at mødes, så du kan få et ordenligt billede af, hvem og hvordan vi er.

De bedste og mest forhåbningsfulde hilsner,