2 venner søger 2-3 værelses i KBH

Søger i København

Maks husleje 8.000,00 kr/md
Værelser2 værelser
Mindste areal45m2
OmrådeKøbenhavn
Tidligste indflytnings datoSnarest muligt
Dato: 952 dage siden
Kontakt lejer

2 venner søger 2-3 værelses i KBH

Værelser2 værelser
Mindste areal45m2
OmrådeKøbenhavn
Tidligste indflytnings datoSnarest muligt
Profil typeKvinde
Maks leje8.000,00 kr/md
BeskæftigelseStuderende
Nationalitet-
BoligtyperLejlighed
UdlejningsperioderUbegrænset

Hej med dig!

Vi er et vennepar på henholdvis 25 og 28 år, som søger bolig i København. Vi har begge rødder på fyn, men vi har været bosat i København i en del år nu. Vi bor sammen nu og har gjort det i et års tid, så vi ved det fungerer imellem os, og der har heller ikke været problemer mellem os og vores nuværende udlejer. Grunden til at vi skal flytte er at han flytter tilbage i sin lejlighed, efter at have boet sammen med sin kæreste i mange år. Vi vil dog gerne fortsat bo sammen!

Alex: Jeg er 28 år og musiker, og venter svar fra en optagelsesprøve ved konservatoriet. Jeg er jobsøgende, men har nok til min del af huslejen! Jeg regner dog med snart at være i arbejde igen! Vi er begge ordensmennesker og har en god rutine hvad angår rengøring og vedligeholdelse.

Marie: Jeg er 25 år og læser til skolelærer på Zahles lærerseminar (starter på 4 semester nu her). Jeg har et arbejde i Vangsgaards Bogudsalg og antikvariat ved siden af, og arbejder også engang imellem som barnepige for et par i Sydhavnen. Jeg tegner og synger i min fritid. :)

Vi glæder os til at høre fra dig/jer ! :)