Looking for a long-term accomodation

Søger i København

Maks husleje 5.500,00 kr/md
Værelser1 værelse
Mindste areal12m2
OmrådeKøbenhavn
Tidligste indflytnings datoSnarest muligt
Dato: 958 dage siden
Kontakt lejer

Looking for a long-term accomodation

Værelser1 værelse
Mindste areal12m2
OmrådeKøbenhavn
Tidligste indflytnings datoSnarest muligt
Profil typeMand
Maks leje5.500,00 kr/md
BeskæftigelseStuderende
Nationalitet-
BoligtyperLejlighed
Værelse
UdlejningsperioderUbegrænset
Over 12 måneder

Hej!

For Engelsk se efter / For English see after

Mit navn er Daniel. Jeg er studerende på IT-Universitetet i København, hvor jeg læser til en Master Degree i Softwareudvikling.

For øjeblikket bor jeg i en dorm / kollegium på Signalhuset i Amager Vest, men kun for en midlertidig tid på 6 måneder. Rummet skal tømmes efter min kontrakt udløber, for at gøre plads til nye studerende.

Om mig: Jeg er færdig med min bachelor i IT Engineering ved Horsens, på VIA University, jeg har også arbejdet på deltid på en lokal IT-virksomhed fra Horsens, Inlogic A / S, hvorfra jeg kan sende dig referencer, hvis necessarry.

Som person er jeg anses for at være stille, omgængelig, venlig, ikke-ryger og jeg er 23 år. Jeg har sparet nogle penge under min Bachelor studier, så jeg er økonomisk stabil og tage sagen alvorligt. Jeg er interesseret i et langsigtet lejeperiode hvis det er muligt.

Hvis du ønsker at se mig, kan vi arrangere et møde og også for at holde kontakten bedre, jeg kan give dig min Facebook-profil: https://www.facebook.com/dan.vasile.37, min Skype ID: altman89 , min personlige e-mail: vasile.dan13@gmail.com og mobil: +4592280737 og +40743810637.

Venligst forlade mig et telefonnummer på min e-mail-adresse, jeg er meget interesseret i dit tilbud, kan jeg betale flere måneders husleje i forvejen, hvis det er nødvendigt, jeg har utallige emails, men desværre intet svar, jeg er en seriøs og ansvarlig mand, kan udlejeren vælge mig med tillid

Tak venligt!

Hello!

My name is Daniel. I am a student at the IT University of Copenhagen, where I am studying for a Master Degree in Software Development. I am interested in finding a long-term accomodation in the Copenhagen area.

For the moment I am living at a dorm/kollegium at Signalhuset in Amager Vest, but only for a temporary time of 6 months. The room has to be emptied after my contract ends, to make room for new students.

About me: I have finished my Bachelor Degree in IT Engineering at Horsens...