18-årig søger ny bopæl

Søger i København

Maks husleje 2.500,00 kr/md
Værelser1 værelse
Mindste areal1m2
OmrådeKøbenhavn
Tidligste indflytnings datoSnarest muligt
Dato: 976 dage siden
Kontakt lejer

18-årig søger ny bopæl

Værelser1 værelse
Mindste areal1m2
OmrådeKøbenhavn
Tidligste indflytnings datoSnarest muligt
Profil typeMand
Maks leje2.500,00 kr/md
BeskæftigelseStuderende
Nationalitet-
BoligtyperLejlighed
Værelse
Hus
Byttebolig
UdlejningsperioderUbegrænset
Over 12 måneder

Goddag,

Mit navn er Basim Nawaz, og jeg er 18 år gammel. Jeg bor på Vesterbro i København. Jeg går i 10. turbo på Byhøjskolen. Dette tilbud har jeg taget, da jeg har haft en pause fra skolen, hvor jeg i stedet for har arbejdet. Turbo er et intensivt halvårsforløb med afsluttende 10. klasseprøver i dansk, matematik og engelsk i maj og juni.

Jeg er et udadvendt og positivt menneske. Jeg har helst styr på mine arbejdsopgaver i alle sammenhænge. Jeg er struktureret både på arbejdspladsen og derhjemme. Jeg arbejder beskedent, vedholdende og er målrettet på at færdiggøre lektier og aflevere afleveringer til tiden. Jeg er et ordensmenneske og sætter pris på renlighed. Jeg er en rolig person, som har respekt for andres sfære og grænser. Jeg har det godt med at arbejde sammen med andre, men jeg kan også arbejde selvstændigt. Når jeg arbejder sammen med andre, tager jeg initiativ, viser åbenhed, tolerance og tager ansvar. Det er bl.a. nogle af de kvaliteter, jeg indebærer som roommate. Grunden til at jeg søger roommate er, at jeg gerne vil flytte hjemmefra. Jeg er som altid åben over for at møde nye mennesker og forestiller mig da, at vi kommer til have et fornuftigt samarbejde i en positiv atmosfære.

I min fritid kan jeg godt lide at dyrke løb, styrketræning, svømning, spille computer- og videospil, lytte til elektronisk- og rockmusik, læse bøger og avis, se film og fodbold. Jeg interesserer mig derudover for moderne kunstmalerier handel, økonomi og politik.

Jeg har været fuldtidsansat hos Inco København i ni måneder som falskedreng og servicemedarbejder. I øjeblikket er jeg deltidsansat hos Avissalg.dk som avissælger for Berlingske, BT og Weekendavisen. Avissalg.dk er en del af Salgskoncernen.

Jeg starter på toårig HHX i august, for jeg vil gerne videreuddanne mig inden for et af følgende: Erhvervsjura, erhvervsøkonomi og erhvervssprog eller markedsføringsøkonom.