21 årig kvinde søger bolig hurtigst muligt

Søger i København

Maks husleje 8.500,00 kr/md
Værelser1 værelse
Mindste areal20m2
OmrådeKøbenhavn
Tidligste indflytnings datoSnarest muligt
Dato: 343 dage siden
Kontakt lejer

21 årig kvinde søger bolig hurtigst muligt

Værelser1 værelse
Mindste areal20m2
OmrådeKøbenhavn
Tidligste indflytnings datoSnarest muligt
Profil typeKvinde
Maks leje8.500,00 kr/md
BeskæftigelseI arbejde
NationalitetEuropa
BoligtyperLejlighed
Værelse
UdlejningsperioderUbegrænset

Hej, mit navn er Cata, jeg er 21 år gammel, og flyttede til København for to måneder siden. Jeg er halv dansker, halv spanier, opvokset i Luxemborg. Jeg er lige blevet færdig med mine studier i England hvor jeg fik en bachelor i drama, og arbejder foreløbigt i Build-A-Bear Workshop Tivoli.

Jeg er flyttet til Danmark for at kunne formalisere mit danske statsborgerskab, da jeg ikke har boet i Danmark før, og mister mit statsborgerskab hvis jeg ikke har boet her (og været i folkeregisteret, betalt skat osv. osv.) før jeg fylder 22.

Jeg søger et studielejlighed eller er større værelse indenfor KBH K, N, S, Ø, V og Frederiksberg. Jeg har brug for muligheden til at registrereres under adressen.

Jeg er en renlig og rolig lejer. Jeg sørger for at betale huslejen til tiden, og sørger for at holde hvilken som helst bolig så fin og hyggelig som muligt. Jeg er ikke-ryger, og ikke en fest type, så larm ville ikke være et problem.
Ellers synes jeg selv at jeg er en meget sød og venlig person, som både kan lide at tale og være sammen med folk, men også værdsætter mit privatliv og alenetid virkelig højt.

Er ikke super med introduktioner, men jeg håber at der er én eller anden derude der har en bolig til mig :)

Mvh Cata