Vi er dine nye lejere!

Søger i Roskilde

Maks husleje 7.500,00 kr/md
Værelser2 værelser
Mindste areal45m2
OmrådeRoskilde
Tidligste indflytnings datoSnarest muligt
Dato: 948 dage siden
Kontakt lejer

Vi er dine nye lejere!

Værelser2 værelser
Mindste areal45m2
OmrådeRoskilde
Tidligste indflytnings datoSnarest muligt
Profil typePar
Maks leje7.500,00 kr/md
BeskæftigelseStuderende
Nationalitet-
BoligtyperLejlighed
UdlejningsperioderUbegrænset

Kære udlejer!

Hvis du søger stabile, rolige, venlige og hensynsfulde lejere, er det os, du skal kontakte! Vi er et ungt kærestepar, Mathilde på 21 og Gustav på 23. Vi har været sammen, i godt og vel to år og til oktober, har vi boet i lejlighed sammen, i et år. Vores nuværende lejlighed, ligger i København (Nordvests fuglekvarter), men vi ønsker at flytte, hurtigst muligt, da Mathilde starter uddannelse i Slagelse, d. 24/8 - næste måned og vi derfor gerne, vil flytte tættere på. Vi håber derfor også, at vores ansøgning, vil blive taget i betragtning.

Kort og godt, lidt om os -
Gustav: "Er under uddannelse, på DTU i Lyngby, som maskinmester og er færdiguddannet, i 2018."
Mathilde: "Er pædagogmedhjælper, i en børnehave/vuggestue, på Frederiksberg, men starter, som sagt, på uddannelsen som kosmetolog, i slutningen af næste måned."
Vi er glade, udadvendte og smilende unge mennesker, som kun ønsker, et godt samarbejde, med vores kommende udlejer! Vi er stille og rolige, gode naboer. Vi er imødekommende og gør meget ud af, at vise hensyn og respekt, til andre beboer, omkring os. Alt i alt, ser vi os selv, som gode og stabile lejere!
Vi har ingen børn eller kæledyr, og vores hjem, er helst røgfrit, da vi er ikke-rygere!

Vi søger: Minimum, en 2-værelses lejlighed, med en husleje på max: 7.500 inklusiv ALT! Helst eget køkken og bad. Da Gustav studerer i København og Mathilde, skal studere i Slagelse, søger vi lejemål i byer, der har placering, midt imellem.

Vi kan mødes, når som helst, til en mere uddybende samtale, hvis dette ønskes! Har du flere spørgsmål om/til os, er du også velkommen til, at ringe. Vi håber meget, at du, kære udlejer, får øje på vores ansøgning. Her krydses der både, hænder og fødder!

Bedste hilsner - Mathilde Larsen og Gustav Schou.
Mobil: 53 25 38 52 eller 22 82 08 06 (sms. hellere end gerne)
E-mail: schou_number5@live.dk