Imødekommende CBS studerende søger værelse

Søger i København

Maks husleje 4.500,00 kr/md
Værelser1 værelse
Mindste areal8m2
OmrådeKøbenhavn
Tidligste indflytnings datoSnarest muligt
Dato: 735 dage siden
Kontakt lejer

Imødekommende CBS studerende søger værelse

Værelser1 værelse
Mindste areal8m2
OmrådeKøbenhavn
Tidligste indflytnings datoSnarest muligt
Profil typeKvinde
Maks leje4.500,00 kr/md
BeskæftigelseStuderende
Nationalitet-
BoligtyperLejlighed
Værelse
UdlejningsperioderUbegrænset
Over 12 måneder
Under 12 måneder

Jeg er en 24 årig kommende CBS studerende inden for international kommunikation og lige hjemvendt fra et år i Sydney.

Selv er jeg glad for at have nogen at komme hjem til i den forstand at jeg elsker at drikke en fredagsbajer og hænge ud i køkkenet, mens jeg laver min signatur ret - pasta bolognese. Jeg har boet for mig selv i tre år, mens jeg læste min bachelor på SDU i Slagelse. Førhen har jeg boet i en fire værelses lejlighed i London i et års tid sammen med nogle venner, mens jeg arbejdede der. Personligt kan jeg godt lide at hænge ud med mine samboer. Det betyder at jeg føler mig mere hjemme og har lyst til at bidrage til at skabe en hyggelig atmosfære.

Fra slutningen af august kan man finde mig inde på CBS, hvilket jeg glæder mig super meget til. Jeg tager mine studier seriøst og læser derfor gerne en del timer hver uge. Mine weekender går oftest med bare at slappe af, drikke en øl eller tre med venner og spise brunch søndag morgen. Søndag er desuden også typisk den dag i ugen, hvor min støvsuger møder mit gulv og jeg skifter mit sengetøj. Jeg er ikke pernitten med rengøring så længe nullermændene ikke begynder at formere sig af kedsomhed. Opvask tager jeg dog typisk inden for samme dag. Jeg hader nemlig at lave mad i et rodet og beskidt køkken.

Personligt er jeg en tolerant og imødekommende person, som elsker at møde nye mennesker. Jeg interesserer mig for politik, læser gerne en krimi bog eller tre i mine sommerferier og så går jeg med en drøm om at begynde på noget tennis eller kajaksejlads, når jeg er kommet i gang med mit studie.

Jeg glæder mig til at blive din nye sambo i København!

Mange hilsner

Elisabeth