Kvinde (30) søger bolig Kbh

Søger i København

Maks husleje 5.000,00 kr/md
Værelser1 værelse
Mindste areal20m2
OmrådeKøbenhavn
Tidligste indflytnings datoSnarest muligt
Dato: 654 dage siden
Kontakt lejer

Kvinde (30) søger bolig Kbh

Værelser1 værelse
Mindste areal20m2
OmrådeKøbenhavn
Tidligste indflytnings datoSnarest muligt
Profil typeKvinde
Maks leje5.000,00 kr/md
BeskæftigelseI arbejde
Nationalitet-
BoligtyperLejlighed
Værelse
UdlejningsperioderUbegrænset
Over 12 måneder

Hejsa,

Jeg søger bolig fra midt september / start oktober i København. Jeg er bosat på Vesterbro lige nu, og er rigtigt glad for det, men andre områder har også stor interesse.

Jeg er på udkig efter et værelse i en delelejlighed, en lille lejlighed eller et hyggeligt bofællesskab. Jeg har boet i bofællesskaber/delebolig de sidste ti år, og synes rigtigt godt om dette. De sidste 6 måneder har jeg dog boet i egen lejlighed, og har faktisk også nydt at bo alene. Så derfor har både lejlighed og delebolig interesse. :-)

Jeg er uddannet antropolog, har fast arbejde og lever et stille og roligt liv, hvor fritiden går med mine venner, svømning, badning (både sommer og vinter) og gode aktiviteter ude i byens mange tilbud. Jeg elsker at bruge København og være ude i byen, men samtidig sætter jeg også stor pris på at have et hyggeligt hjem, hvor det er rart at opholde sig.

Derudover skal det nævnes, at jeg både rydder op og gør rent efter mig, er god til at gå ud med skraldeposen, og jeg ryger ikke.

Hvis du står og mangler en ny bofælle eller en stabil og fornuftig lejer til din lejlighed, så tøv ikke med at tage kontakt til mig.

Jeg glæder mig til at høre fra dig! :-)