22 årig kvinde søger lejlighed eller værelse

Søger i København

Maks husleje 11.000,00 kr/md
Værelser1 værelse
Mindste areal30m2
OmrådeKøbenhavn
Tidligste indflytnings datoSnarest muligt
Dato: 468 dage siden
Kontakt lejer

22 årig kvinde søger lejlighed eller værelse

Værelser1 værelse
Mindste areal30m2
OmrådeKøbenhavn
Tidligste indflytnings datoSnarest muligt
Profil typeKvinde
Maks leje11.000,00 kr/md
BeskæftigelseI arbejde
NationalitetEuropa
BoligtyperLejlighed
Værelse
UdlejningsperioderUbegrænset
Over 12 måneder

Hej,
Jeg er en 22 årig kvinde med fuldtids arbejde der søger et nyt dejligt hjem. Jeg arbejder fuldtid på MASH Bredgade hvor jeg til dagligt, i hverdags timerne, sidder på MASH hovedkontoret på Bredgade, hvor jeg arbejder administrativt for alle restauranterne. Nogle uger mere end andre bevæger jeg mig ind i restauranten hvor jeg jonglere borde og agere som tjener. Jeg har en fleksibel hverdag med gang i den, og nyder derfor at komme hjem til et behageligt sted hvor jeg kan få ro og samtidigt hygge mig enten alene eller med roomie hvis der skulle være lyst til dette.
Når jeg fra tid til anden har fri er jeg en kvinde der nyder livet med god mad og vin, en god dans i weekenden når jeg får fri er bestemt noget jeg nyder med en gin & tonic i hånden.
Til det mere seriøse har jeg en stor interesse for psykologi og søger derfor i år for anden gang at komme ind på Psykologi her i København og HA Psykologi på CBS.

Alternativt søger min ven der går år tilbage, også en lejlighed. Vi kunne derfor også være interesseret i en 2-3 værelses til maks. 10-11.000, der er delevenlig. Michael arbejder som virksomheds konsulent hos Ernst & Young. Ligesom mig arbejder Michael meget og derfor ønsker han også et rigtigt "hjem" og ikke bare et sted at sove.

Jeg håber på at hører fra dig, om ikke andet tak for at læse med 