Enlig og rolig lejer søger lejlighed

Søger i København

Maks husleje 6.300,00 kr/md
Værelser1 værelse
Mindste areal25m2
OmrådeKøbenhavn
Tidligste indflytnings datoSnarest muligt
Dato: 932 dage siden
Kontakt lejer

Enlig og rolig lejer søger lejlighed

Værelser1 værelse
Mindste areal25m2
OmrådeKøbenhavn
Tidligste indflytnings datoSnarest muligt
Profil typeKvinde
Maks leje6.300,00 kr/md
BeskæftigelseI arbejde
NationalitetEuropa
BoligtyperLejlighed
Værelse
UdlejningsperioderUbegrænset

Jeg har lånt min profil ud til min far, som er boligsøgende i øjeblikket :) Jeg håber, at I tager godt imod ham, og at vi finder lejemålet der er lige ham! (P.s det ville virkelig give ro i maven)

Her kommer der lidt om ham:

Hvorfor skal du mon vælge mig?
Jeg er en imødekommende mand på 56 år med en fornuftig økonomi. Siden jeg mistede min hustru nogle år tilbage har jeg boet alene. Jeg er uddannet bygningsmaler og er en rolig, ordentlig og rar person at omgås med. Det betyder også meget for mig, at mit hjem fremstår lige sådan. Da jeg er uddannet håndværker betyder det også, at jeg er vant til at varetage små vedligeholdelses opgaver på min lejebolig og gør altid en indsats for at passe godt på mit lejemål.

Hvorfor er din lejlighed netop det jeg søger?
Jeg har en datter, som bor på Frederiksberg med sin kæreste og det ville glæde mig meget, hvis jeg kunne finde et lejemål tæt på hende og hendes familie. Da jeg er enlig, søger jeg ikke noget stort lejemål.
Mit nuværende lejemål ophører d. 30 april og derfor søger jeg et lejemål med overtagelse hurtigst muligt. Til sidst kan jeg fortælle, at jeg bestemt ikke hører til den larmende type, og at jeg ingen husdyr har.
Da jeg holder meget af at besøge min datter i hendes sommerhus i weekenderne, er det heller ikke meget jeg er hjemme - og er derfor en rolig nabo.

Jeg kommer akut til at stå og mangle en bolig d. 30 april, hvor mit nuværende lejemål ophører. Derfor håber jeg meget på, at jeg inden da kan nå at finde et nyt sted at bo, da jeg ellers er nødsaget til at bo hos min datter og hendes kæreste på Frederiksberg. Det er ikke lige dét en far ønsker for sin 27 årige unge datter.

Med venlig hilsen,
Claus Svendsen

tlf. nr: 26241963/26191863