Par søger 2 værelses lejlighed i København

Søger i København

Maks husleje 10.000,00 kr/md
Værelser2 værelser
Mindste areal40m2
OmrådeKøbenhavn
Tidligste indflytnings datoSnarest muligt
Dato: 281 dage siden
Kontakt lejer

Par søger 2 værelses lejlighed i København

Værelser2 værelser
Mindste areal40m2
OmrådeKøbenhavn
Tidligste indflytnings datoSnarest muligt
Profil typePar
Maks leje10.000,00 kr/md
BeskæftigelseI arbejde
NationalitetEuropa
BoligtyperLejlighed
UdlejningsperioderUbegrænset

Hej.
Vi er et ungt par på henholdsvis 20 og 21 år. Vi er rolige, friske, pligtopfyldende, ansvarsbevidste og altid smilende unge mennesker!
I skrivende stund bor vi nu på Lolland Falster, hvor vi har sabbatår efter at vi begge blev studenter sidste sommer. Mikkel arbejder som manager på Burger King og jeg Mie arbejder i et vikariat i en specialklasse. Jeg har derudover arbejdet som vikar på den almen skole, i SFO og i en børnehave samt Fitness World. Undervejs har jeg været 2,5 måned ude og rejse til Afrika og Asien hvor jeg også arbejdede som frivillig.

Vi søger nu en lejlighed i København da Mikkel skal arbejde som manager i den nye Burger King der åbner i Rødovre og jeg skal igang med at studere pædagog på Professionshøjskolen UCC, Campus Carlsberg til januar og arbejde indtil da. Efter Mikkels andet sabbatår skal han studere Statskundskab på Københavns Universitet.

Vi søger en lejlighed hvor vi kan være trygge og have et rart og hyggeligt hjem. Da Mikkel har arbejde allerede fra 1. Juli søger vi en lejlighed hvor vi snarest muligt kan flytte ind og som samtidig er for en længere periode.

Vi glæder os til at høre fra jer.

Tak på forhånd fra Mikkel Vallesholm og Mie Johansen. :-)