Søger lejlighed

Søger i København

Maks husleje 11.000,00 kr/md
Værelser2 værelser
Mindste areal60m2
OmrådeKøbenhavn
Tidligste indflytnings datoSnarest muligt
Dato: 1356 dage siden
Kontakt lejer

Søger lejlighed

Værelser2 værelser
Mindste areal60m2
OmrådeKøbenhavn
Tidligste indflytnings datoSnarest muligt
Profil typeKvinde
Maks leje11.000,00 kr/md
BeskæftigelseStuderende
Nationalitet-
BoligtyperLejlighed
UdlejningsperioderUbegrænset
Over 12 måneder

Søges:
Helst en 3 værelses lejlighed- hvis der er en 2 værelses som er dele venlig, er vi også åbne overfor dette.
Vi ønsker at bo i Valby området, men er selvfølgelig ikke afvisende over for andre steder inde i byen. Ubegrænset leje, er at foretrække :) Månedlig ydelse inkl. alt - er på MAX 8500,-. (Meget realistisk) :D

Lidt om os og de "kolde" fakta:
Vi er to piger- Line og Frida på henholdsvis 24 og 29 år. Vi læser begge til serviceøkonom, og har begge fast arbejde ved siden af, som vi trives ved (stabil økonomi). Line flyttede fra Norge i maj sidste år, hvor hun har arbejdet som kok i 1½ år, og Frida flyttede fra Grønland i maj sidste år hvor hun har arbejdet på et hotel i 4 år. Vi bliver begge færdige med skolen til næste år, sommeren 2016- hvor Frida's plan er at tage sin bachelor i sportsmanagement , og Line skal ud og ha' lidt snavs under neglene igen.

Personligt og "bløde" fakta:
Vi er begge udadvendte, sjove og positive personer. Vi har en forkærlighed for morgenkaffe, hyggestunder og en øl i ny og næ.
Frida, er aktiv i form af løb/træning og Line er aktiv, ved at servicere gæster på hende nuværende arbejdsplads ;) Med dét sagt, så er vi begge ret rolige anlagt (til trods for travle hverdage), tager en dag ad gangen og nyder livet. Vi kan lide ro, afslapning og lækker musik, når vi har en fridag eller to.

Det blev en lang smøre, og timingen er nok lidt dårlig mht. studiestart generelt - MEN hvor om alting er, håber vi på det bedste og krydser fingre for, at DU har vores nye lejlighed :)

Med venlig hilsen
Line og Frida