Skal vi bo sammen?

Søger i København

Maks husleje 4.000,00 kr/md
Værelser1 værelse
Mindste areal10m2
OmrådeKøbenhavn
Tidligste indflytnings datoSnarest muligt
Dato: 945 dage siden
Kontakt lejer

Skal vi bo sammen?

Værelser1 værelse
Mindste areal10m2
OmrådeKøbenhavn
Tidligste indflytnings datoSnarest muligt
Profil typeKvinde
Maks leje4.000,00 kr/md
BeskæftigelseI arbejde
Nationalitet-
BoligtyperLejlighed
Værelse
UdlejningsperioderUbegrænset
Over 12 måneder
Under 12 måneder

Jeg er en ung skuespilleraspirerende, som lige er hjemvendt fra en rejse, hvorfor jeg mangler et sted at bo i København.

Jeg pendler p.t mellem gæsteværelset hos mine forældre i Jylland og forskellige mere eller mindre bekvemme sofaer hos min søster/veninder i København, så jeg kan flytte ind fra dags dato eller jeg kan vente et par uger - jeg er altså meget fleksibel ift. indflytningsdato.

Jeg kan ikke give mere end samlet 4000 kr. (inkl. forbrug) i husleje pr. måned.

Jeg er et meget socialt menneske, men jeg har omvendt også behov for at koble af og bare være alene med mig selv. Jeg søger derfor et sted at bo, hvor disse to kan kombineres - et sted hvor man selvfølgelig bor sammen og ikke bare bor ved siden af hinanden, men hvor en lukket dør stadigvæk respekteres. Derudover er jeg slet ikke kræsen ang. betingelser og omstændigheder ift., hvor min seng skal stå.

Jeg har en meget fleksibel hverdag, da jeg arbejder i 24-72 timers vagter som handicaphjælper for en herlig herre i Charlottenlund. Jeg strukturerer derfor i høj grad selv min hverdag, som inkluderer en del fysisk træning, skuespil og sang (men også en helvedes masse hygge). Derudover så elsker jeg at organisere og skrive lister, og rengøring af lejligheden vil i hvert fald ikke blive vores problem.

Ring eller skriv. Jeg svarer indenfor 24 timer.