24 årig RUC studerende

Søger i København

Maks husleje 4.200,00 kr/md
Værelser10 værelser
Mindste areal10m2
OmrådeKøbenhavn
Tidligste indflytnings datoSnarest muligt
Dato: 1157 dage siden
Kontakt lejer

24 årig RUC studerende

Værelser10 værelser
Mindste areal10m2
OmrådeKøbenhavn
Tidligste indflytnings datoSnarest muligt
Profil typeKvinde
Maks leje4.200,00 kr/md
BeskæftigelseStuderende
Nationalitet-
BoligtyperVærelse
UdlejningsperioderUbegrænset

Hej kære udlejere

Jeg er en pige på 24 år der netop er flyttet til Kbh fra Århus. Jeg har de sidste fire år boet i lejlighed med to fantastisk søde piger, hvoraf ingen af os kendte hinanden fra starten, men har fået det til at fungere rigtig godt. Nu har jeg startet studie igen, men denne gang på RUC, på Den Samfundsvidenskabelige Bacheloruddannelse 3 semester - snart 4. Jeg bor i øjeblikket på Nørrebro, men mit værelse har jeg kun indtil slut december, så jeg er en anelse panisk!
For at fortælle lidt om mig selv, så er jeg er vokset op i en større familie på seks med tre søskende, hvoraf jeg er den anden yngste i flokken. Dette har nok været medvirkende til at jeg rigtig godt kan lide at bo sammen med andre. Jeg bruger en stor del af min hverdag på at studere og ellers hænger jeg ud med mine veninder. Der er ikke så meget pis med mig. Jeg er nem at være sammen med og jeg kan godt finde ud af at kommunikere ordentligt, hvis der opstår uoverensstemmelser. Jeg kan godt lide at få en øl, eller to, i godt selskab ;) Det sagt har jeg, efter at have boet med en rode-dreng, opdaget at jeg faktisk virkeligt har det bedst med lidt renlighed og orden. Det var en selvfølge hvor jeg boede sidst, men sådan er det jo ikke for alle.
Der er nogen der siger at det er godt at skrive stikord så det gør jeg:
Jeg har humor, jeg er sød, jeg er renlig og sårn. Det der med at gøre rent; det kan jeg godt finde ud af. Og så elsker jeg at være i sommerhus

Jeg står uden bolig fra 1 januar, så jeg er en anelse desperat, men hvis du først har en lejlighed/ værelse ledigt efter dette tidspunkt, er jeg naturligvis stadig vældig interesseret :)

Jeg er interesseret i værelser, lejligheder og kollektiver

I så fald at du, kære udlejer, står med en ledig delevenlig lejlighed til 2 har en jeg sød veninde, der gerne vil bo med mig. Hun hedder Solveig og er fysioterapeutstuderende.

Håber at høre fra dig/ Jer
Hilsner fra Ida