Søger værelse/lejlighed!

Søger i Århus

Maks husleje 4.500,00 kr/md
Værelser1 værelse
Mindste areal1m2
OmrådeÅrhus
Tidligste indflytnings datoSnarest muligt
Dato: 938 dage siden
Kontakt lejer

Søger værelse/lejlighed!

Værelser1 værelse
Mindste areal1m2
OmrådeÅrhus
Tidligste indflytnings datoSnarest muligt
Profil typeMand
Maks leje4.500,00 kr/md
BeskæftigelseStuderende
Nationalitet-
BoligtyperLejlighed
Værelse
UdlejningsperioderUbegrænset
Over 12 måneder

Jeg tænker, at det måske kunne være interessant med lidt viden om, hvem jeg er. Jeg er 22 og læser Global Nutrition and Health på VIA, hvor jeg netop har påbegyndt mit tredje studieår. Jeg bor pt. i Randers, hvor jeg er født og opvokset (-dog bærer jeg ikke specielt meget præg af "Randers", udover et overdrevet forbrug af ordet "ikke").
Udover mit studie så arbejder jeg en del bl.a. som lærervikar, selvstændig og på et bosted for psykisk syge. Eftersom alle jobs befinder sig i Randers, vil jeg dog nok søge noget nyt i Aarhus omegn. Af interesseområder er jeg ret normal. Jeg nyder at være sammen med venner og familie, samt at deltage i diverse sociale arrangementer, dog er der ikke meget der slår en god film på sofaen… Hvad der ellers er værd at nævne; så går jeg en del op i min træning og alkohol er derfor kun noget der nydes en sjælden gang imellem (- jeg er dog pisse sjov og social alligevel!).
Jeg håber, ovenstående kan give jer et lille indblik i, hvem jeg er - og ellers er I selvfølgelig velkommen til at spørge.

Med venlig hilsen
Sammy

Ps. Jeg er en person der skal opleves…