2 kvindelige studerende søger hjem

Søger i Århus

Maks husleje 8.000,00 kr/md
Værelser2 værelser
Mindste areal20m2
OmrådeÅrhus
Tidligste indflytnings datoSnarest muligt
Dato: 926 dage siden
Kontakt lejer

2 kvindelige studerende søger hjem

Værelser2 værelser
Mindste areal20m2
OmrådeÅrhus
Tidligste indflytnings datoSnarest muligt
Profil typeKvinde
Maks leje8.000,00 kr/md
BeskæftigelseStuderende
Nationalitet-
BoligtyperLejlighed
Værelse
UdlejningsperioderUbegrænset
Over 12 måneder
Under 12 måneder

Hej!
Vi er to 20-årige, smilende og imødekommende piger, Astrid og Louise, der søger et sted at bo sammen. Vi studerer begge jura på 1. semester ved Aarhus Universitet, og har mødt hinanden her igennem. Eftersom vores dagligdag foregår i Aarhus, ønsker vi at etablere os i denne skønne by, hvilket vi håber bliver muligt med denne annonce. Astrid kommer oprindeligt fra København, og bor midlertidigt til leje i Århus, og Louise bor i Silkeborg og pendler.
Vi er to glade, ikke-rygende og hygiejniske piger, som holder af at hygge i hinandens selskab, og at være sammen med venner både fra studiet og udenfor studiet. Vi har begge en ganske stille og rolig hverdag med læsning, træning og fritidsinteresser, som vi håber vil kunne fortsætte i Aarhus fremover. Vi søger primært en bolig i Aarhus N eller Aarhus C, men vi er åbne for meget!
Vi håber meget på at finde en bolig, så vores hverdag med jurastudiet vil blive nemmere. Tak for at du ville læse vores annonce, vi håber den gav et indblik i os som søgere!