Søger desperat et sted at bo

Søger i København

Maks husleje 7.500,00 kr/md
Værelser2 værelser
Mindste areal37m2
OmrådeKøbenhavn
Tidligste indflytnings datoSnarest muligt
Dato: 893 dage siden
Kontakt lejer

Søger desperat et sted at bo

Værelser2 værelser
Mindste areal37m2
OmrådeKøbenhavn
Tidligste indflytnings datoSnarest muligt
Profil typeKvinde
Maks leje7.500,00 kr/md
BeskæftigelseStuderende
Nationalitet-
BoligtyperLejlighed
UdlejningsperioderUbegrænset

OBS OBS OBS!!!

Kære venner veninder!

Håber i lige vil give jer tid til at læse dette... samt dele.

Det er sådan at min kære roomie (Anne Ravn Poulsen) og jeg lige har fundet ud af vi bor brand ulovligt. Vi havde en dejlig lejlighed i Rødovre hvor lejeperioden sluttede her pr. d. 01.11.15. Anne og jeg finder os et nyt sted i Hvidovre hvor vi lige kunne få lidt over et halv år mere at løbe på til at finde noget nyt. hvilket var dejligt tænkte vi. Vi skrev under på kontrakten. Vi flyttede herefter ind.

Da der ingen ledning var tilknyttet antenne stikket, og dette var blevet klippet af. Kontakter jeg udlejer med henblik på at det må hun få fikset. "intet problem" jeg får en teknikker ud tilknyttet til "det store hus" som det så fint hedder der hvor vi opholder os nu. Han fortæller mig at det ikke var noget han kunne ordne samt at det så helt underligt ud. Jeg fortæller ham så om min samtale mellem min udlejer og jeg. Han kigger forundret og spørg "udlejer?" jeg fortæller ham det hele, viser ham så vores "fine" kontrakt som vi så fint har skrevet under på. Her får jeg så at vide, at Anne & jeg bor BRAND ulovligt.... :'( Vi er blevet taget i røven for at sige det mildt.

Jeg har idag været nede på Hvidovre kommune for at fremvise denne kontrakt samt fortæller hende om min bolig situation og hvordan det hele er foregået. Hvor hun så pænt smiler til grædende lille mig, at "i må bare lege videre, og blive boende". Jeg kigger på denne dame forundret, og spørg hende så om hun mener det seriøst. Skal jeg virkelig blive boende velvidende om at det jeg gør er ulovligt? hvilket gør mig til medskyldig i offentlig svindleri. Jeg fortæller hende klart og tydeligt at det VIL jeg IKKE samt NÆGTER jeg at være med til... kigger på hende med mine tåre i øjnene om hun ikke godt kunne hjælpe mig? hvor jeg så får svaret "vi kan ikke hjælpe dig, da du ikke opfylder de kriterier som politikkerne i Hvidovre kommune har lagt for at blive opskrevet her i kommunen" jeg spørg hend...