Eva flytter til Frederiksbjerg

Søger i Århus

Maks husleje 6.000,00 kr/md
Værelser1 værelse
Mindste areal40m2
OmrådeÅrhus
Tidligste indflytnings dato 1. nov 2020
Dato: 10 dage siden
Kontakt lejer

Eva flytter til Frederiksbjerg

Værelser1 værelse
Mindste areal40m2
OmrådeÅrhus
Tidligste indflytnings dato 1. nov 2020
Profil typeKvinde
Maks leje6.000,00 kr/md
BeskæftigelseStuderende
NationalitetEuropa
BoligtyperLejlighed
UdlejningsperioderUbegrænset

Hej- hej!
Eva her! Jeg er en 27-årig kandidatstuderende ved DPU i Aarhus- frisk, imødekommende og positiv af natur, der ønsker at flytte fra Åboulevardens stress og jag tilbage til dejlige, grønne Frederiksbjerg.
Alt inden for en månedlig leje på 5-6000,- har interesse. Som person har jeg mange bolde i luften, for det elsker jeg! Udover mit fuldtidsstudie, (som heldigvis er overstået til sommer), underviser jeg ungdomsskolehold i asiatisk madlavning, fransk sprog og spansk sprog, samtidig med at jeg er tjener i en af byens mest populære sushirestauranter. Jeg ønsker især at vende tilbage til Frederiksbjerg på grund af den dejlige stemning, de grønne områder, fordi jeg underviser på Frederiksbjerg skole og Læssøesgade skole, og fordi alle mine gifte vennepar (selvfølgelig) bor der.
I min fritid træner jeg, nyder naturen, laver mad til mine venner og plotter min kommende overtagelse af verdensmagten. Jeg er også en af de der irriterende personer, som værdsætter perfektionisme (også derfor, du ikke finder en eneste kommafejl i dette opslag), hvilket naturligvis betyder, at jeg vedligeholder min bolig og overholder husordensregler til punkt og prikke.
Alt i alt en sød og god lejer. (Jeg synger nogen gange, når jeg laver mad, men det er det eneste punkt, jeg kan forestille mig, at mine naboer ville gøre indsigelser).

Jeg håber meget på at høre fra dig.

Kh Eva